SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mihai Stoica, sunat de Olăroiu ca s-o ajute pe FCSB: „Acum am dat din casă”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 12:27,
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Decimată de infectările de COVID-19, FCSB s-a deplasat la Buzău pentru a primi vizita celor de la CS Mioveni, meci pe care l-a câștigat cu 3-0, în etapa a 12-a din Liga 1.

Nu doar jucătorii au ieșit pozitivi la testările COVID, ci și antrenorul Edi Iordănescu, împreună cu staff-ul său. Din cauza situației create, FCSB a primit ajutor din partea lui Cosmin Olăroiu, care l-a ”împrumutat” pe unul dintre colaboratorii săi, Eugen Nae.

După meci, Mihai Stoica, managerul ”roș-albaștrilor” a declarat că ”Oli” s-a oferit să-l lase temporar la FCSB și pe Cătălin Necula, unul dintre cei mai importanți asistenţi din staff-ul său.

”Eugen Nae e al nostru. Nae, la primul antrenament când a venit şi începuse să antreneze portarii, ne-am dat seama că e de acolo. Ok, va veni Marius Popa (n.r. – antrenorul de portarii al FCSB), care e tot al nostru, iar Nae îşi va prelungi vacanţa.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | COSMIN OLĂROIU, ÎN CULMEA FERICIRII! VESTEA NEAȘTEPTATĂ VENITĂ DE LA DUBAI

Era normal să vină să ne ajute și îi mulțumesc. Îi mulțumesc și lui Olăroiu, care nu a ezitat în momentul în care l-am sunat să-l rog să-l lase pe Nae două săptămâni la noi.

Mai mult, joi m-a sunat să mă întrebe dacă nu cumva vreau să ne mai ajute cu cineva. Nu el, pentru că e plecat. Cu Cătălin Necula. Acum am dat din casă.

Ăsta e Oli. Indiferent ce va face Oli, dacă va câștiga campionatul în China sau Champions League, e prezent oricând dacă îl solicităm. Oli e fratele nostru”, a declarat Mihai Stoica, conform Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI –>> UN MARCATOR, MESAJ CLAR PENTRU EDI IORDĂNESCU: „SUNT APROAPE SINGURUL TITULAR CARE PÂNĂ ACUM N-A JUCAT”

realitateamiha stoicaOlăroiuCovid-19fcsb