SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Un marcator, mesaj clar pentru Edi Iordănescu: „Sunt aproape singurul titular care până acum n-a jucat”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 08:46,
FCSB
FCSB

Datorită numeroaselor absențe din lot, cauzate de COVID-19, Andrei Dumiter a prins echipa de start a FCSB-ului în meciul câștigat cu CS Mioveni, scor 3-0.

Mai mult, atacantul de 22 de ani, titular pentru a treia oară în acest sezon de la transferul din urmă cu doar câteva luni de la Sepsi, a și înscris golul de 2-0. În total, are cinci partide pentru vicecampioana României.

La finalul partidei, Dumiter a fost foarte recunoscător că a reușit să marcheze și a transmis faptul că merită să primească mai multe șanse în viitor cu privire la echipa de start a bucureștenilor.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI, LOVITURĂ ÎN VALOARE DE 30 DE MILIOANE DE EURO: ,,M-AM DUS LA EL LA PALAT! E DIABOLIC”

„Am aşteptat foarte mult acest moment, speram să vină mult mai repede, ca să-mi dea moral pentru meciurile ce urmează. Dar este bine că a venit acum, am profitat de şansă, am speculat-o şi aştept mai multe şanse în viitor. Cred că i-am demonstrat domnului antrenor că se poate baza şi pe mine. Că dacă stăm să ne uităm sunt aproape singurul jucător care în această seară a fost titular şi până acum nu a jucat.

Sper să se bazeze pe mine pentru că i-am demonstrat că pot juca foarte bine. Am simţit că voi da gol şi de aia am urmărit fiecare minge. Suntem un grup bun şi cei care au rămas în picioare sunt jucători de calitate. Le urez sănătate celor care au această boală şi sper să revină cât mai repede. Vă daţi seama că putem duce încă o partidă, dar cei din club vor decide dacă e mai bine să jucăm sau să amânăm meciul cu Farul”, a declarat Dumiter.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | FCSB, VICTORIE LA SCOR DE NEPREZENTARE CU CS MIOVENI, ÎN ETAPA A 12-A

andrei dumiteredi iordanescurealitateafcsbtitular