Mircea Lucescu deplânge situația de la Dinamo! Mesaj de susținere al lui ”Il Luce”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 01 ianuarie 2019, ora 10:28,
Mircea-Lucescu
Mircea-Lucescu

Mircea Lucescu, 73 de ani, deplânge situația în care a ajuns Dinamo, echipa la care și-a făcut un nume în fotbalul mare!

Venit în țară de sărbători, selecționerul Turciei nu concepe ca trupa din Ștefan cel Mare să nu se redreseze. Lucescu a avut un mesaj special pentru dinamoviști:  ”Sunt cu tot sufletul alături de ei, să găsească soluţii pentru a ieşi din situaţia asta”.

”Il Luce” a povestit apoi amănunte despre perioada frumoasă petrecută la Corvinul și a surprins când a dezvăluit că nu-l simpatizează pe actualul tehnician al lui Dinamo și fostul său elev de la Hunedoara, Mircea Rednic:

Citește și Pleacă românii de la Sparta Praga! „Îmi doresc să joc”

Sunt extraordinari cei de la Corvinul tot timpul, nu uită niciodată de ziua mea, de aniversări. Mai puţin Rednic, pentru care am făcut mai mult decât pentru toţi ceilalţi jucători. Dar pe Rednic îl ştiţi cum e. De aia îl şi cheamă „Strâmbul” şi toţi îl ştiu cum e. Dar şi la el am ţinut foarte mult, aş fi vrut să se stabilizeze mai mult la un club pentru că pentru mine un antrenor mare e un antrenor care reuşeşte să rămână o perioadă mai lungă undeva, a spus Lucescu, la Digi Sport.

Odată cu venirea la Dinamo, Mircea Rednic a anunțat că va face tot posibilul să-l aducă la club pe Mircea Lucescu. Din păcate, șansele ca cel mai prestigios antrenor român să ajungă la clubul bucureștean sunt nule. Lucescu a respins categoric propunerea lui Rednic și a trimis săgeți către acesta:Nu poţi să te implici într-o chestie pe care nu o controlezi, nu o urmăreşti, nu eşti acolo. Nu, în niciun caz!”, a concluzionat Mircea Lucescu.

Formația din capitală a terminat anul 2018 pe locul 11, cu 22 de puncte obținute în 21 de etape. ”Câinii” au reușit doar 5 victorii în acest sezon, iar cea mai categorică a fost un 3-0 cu Universitatea Craiova în Ștefan cel Mare.

dinamoselectionerul turcieiliga 1lucescu sageti catre rednicmircea rednicmircea lucescustrambulcorvinul hunedoaracainii rosiiantrenor