SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mircea Lucescu, supărat după eşecul cu Barcelona: ,,Jucătorii noștri trebuie să înțeleagă că acesta este nivelul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 22:58,
Mircea Lucescu/Sursa foto: Profimedia Images
Mircea Lucescu/Sursa foto: Profimedia Images

Dinamo Kiev, formaţie pregătită de Mircea Lucescu, a pierdut duelul cu Barcelona din Champions League, scor 0-1, după golul marcat de Gerard Pique în prima repriză.

La finalul jocului de pe Camp Nou, Mircea Lucescu a oferit priam reacţie. Tehnicianul de 76 de ani s-a declarat dezamăgit de rezultat şi este de părere că formaţia sa pute aobţine mai mult din jocul cu catalanii.

,,Sunt dezamăgit de rezultat și dezamăgit de prima repriză. Mi-a plăcut cum am jucat în partea secundă, când am scăpat de teama de a evolua împotriva Barcelonei. Puteam obține mai mult de la acest meci la modul în care am jucat în repriza a doua, mi-a plăcut.

CITEȘTE ȘI VIDEO | FLORICICA DANSATOAREA I-A CERUT LUI LAURENȚIU REGHECAMPF S-O IA DE SOȚIE: „TREBUIA SĂ TRĂIEȘTI CU MINE”

Jucătorii noștri trebuie să înțeleagă că acesta este nivelul Champions League, la el trebuie să ne ridicăm. Jucătorii Barcelonei nu au fost doar rapizi și tehnici, ci și agresivi, au comis 18 faulturi.

În a doua repriză am scăpat de teamă și am ieșit la atac, dar Barcelona a fost foarte agresivă. În startul meciului, am avut o ocazie trei contra unu, dar am luat decizii greșite. La acest nivel, e nevoie să marchezi. Golul ar fi schimbat mult jocul.

De ce nu marcăm noi și Șahtior în Champions League? Pentru că nivelul campionatului este mult mai scăzut decât cel din Champions League. Când joci împotriva unor astfel de echipe, îți dai seama că mai ai mult de muncă.”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Barcelona vs Dinamo Kiev/Sursa foto: Profimedia Images
Barcelona vs Dinamo Kiev/Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi CHAMPIONS LEAGUE | MIRCEA LUCESCU, ÎNVINS DE BARCELONA PE CAMP NOU! CÂT S-A ÎNCHEIAT SALZBURG – WOLFSBURG

 

champions leaguerealitateabarcelonadinamo kievmircea lucescu