SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Mircea Lucescu, un car de nervi după ce a pierdut Supercupa Ucrainei: ,,Acest meci nici nu trebuia să se joace! Mi se pare lipsă de respect”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 10:20,
Mircea Lucescu, Foto: Profimedia
Mircea Lucescu, Foto: Profimedia

Cu Mircea Lucescu revenit pe banca echipei, Dinamo Kiev a pierdut meciul din Supercupa Ucrainei cu rivalii de la Şahtior Doneţk, scor 0-3.

După acest rezultat, antrenorul român a răbufnit la conferinţa de presă de după meci. Acesta a dat de înţeles că fotbaliştii săi au fost prea relaxaţi şi de aceea nu au câştigat un nou trofeu.

,,Acest meci nici nu trebuia să se joace pentru că noi am câştigat şi Campionatul şi Cupa. Ştiam că jucătorii noştri nu se vor ridica la nivelul motivaţiei avute  înainte de meci de adversarii noştri. Astfel de jocuri sunt câştigate de echipa care marchează prima.

Trebuia să fim mai curajoşi şi să atacăm, dar nu am făcut asta. Iar jucătorii rapizi ai lui Şahtior au profitat şi au mai marcat două goluri. O victorie meritată de Şahtior, pentru care o felicit.

Nu mi-a plăcut agresivitatea de pe teren. Nu ne-au plăcut reacţiile celor din staff-ul lui Şahtior. Nu mi-a plăcut agresivitatea unei părţi a celor de pe banca lui Şahtior, tot timpul fugeau spre noi şi ne strigau lucruri. Aceasta este o continuare a declaraţiilor de dinaintea meciului prin care au pus presiune asupra arbitrilor. Primim tot timpul faulturi şi cartonaşe galbene.

Mi se pare o lipsă de respect pentru echipa noastră, pentru antrenori, pentru jucători. Nu am spus nimic până acum, dar când suntem atacaţi trebuie să răspundem. Nu a fost o atitudine corectă a băncii de rezerve a adversarului. Nu cred că e normal să avem o astfel de agresivitate în meciul celor mai bune echipe din ţară.

Felicitări lui Şahtior pentru victorie, a câştigat meritat astăzi. O echipă bună, cu jucători buni şi nu cred că au nevoie să creeze o astfel de atmosferă. Sper că acest lucru nu se va mai întâmpla.”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Sursa foto- Profimedia Images

Citeşte şi REACŢIA LUI MIRCEA LUCESCU DUPĂ EGALUL CU BENFICA DIN CHAMPIONS LEAGUE: ,,AM UN SENTIMENT DE NEMULŢUMIRE”

realitateamircea lucescudinamo kievsupercupa ucraineisahtior