Mircea Rednic se implică din nou financiar la Dinamo: ,,DDB-ul a scăzut de când am venit eu”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 14:45,
Rednic
Rednic

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a susţinut o conferinţă de presă în care a dezvăluit că situaţia din Ştefan cel Mare nu este chiar bună, deşi clubul se află în insolvenţă şi ar trebui să nu mai aibă mari griji.

,,Puriul” se implică din nou din punct de vedere financiar la clubul ,,roş-alb”. Acesta mai susţine că sumele strînse de DDB au scăzut în ultima perioadă, încât Dinamo a ajuns în punctul în care nu are bani de motorină pentru deplasări.

Citeşte şi VIDEO | UN AN DE LA DISPARIȚIA LUI DIEGO ARMANDO MARADONA! CARIERA CU DE TOATE A MARELUI „EL PIBE D’ORO”

,,Eu am încredere în jucători, au toată susținerea mea. Eu sunt responsabil de rezultate. Care fani? E un fan, acest Șendre. El știe că noi n-am avut bani de motorină să facem două deplasări. Autocarul n-avea asigurare, eu am plătit și pentru asigurare, și pentru motorină.

Eu plătesc și deplasarea viitoare, pentru că n-avem bani. DDB-ul a scăzut de cât am venit eu, ca implicare financiară și ca acțiuni. Chiar acum, când avem cea mai mare nevoie. Am avut o discuție, cu mai mulți reprezentanți din toată țara.

Ei au făcut un efort mare, Dinamo continuă pentru că ei s-au implicat. Eu am un respect deosebit pentru suporteri, dar nu apărem așa să destabilizăm, mai ales că suntem într-o perioadă mai delicată legată de rezultate.”, a declarat Mircea Rednic, în cadrul unei conferinţe de presă.

sursa foto- Profimedia Images, credit- BELGA PHOTO JOHN THYS

Citeşte şi MIRCEA REDNIC EXPLICĂ DE CE L-A EXCLUS DIN LOT PE STELIANO FILIP: ,,MĂ ÎNCURCA! EL S-A NĂSCUT TITULAR LA ECHIPĂ”

sustinere financiarasuporterimircea rednicdinamorealitateaddb