Mirel Rădoi are susținători în scandalul de la Universitatea Craiova: „Ţine de caracterul fiecărui jucător”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022, ora 11:02,
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Antrenorul Mirel Rădoi a dat afară din lot patru jucători înaintea meciului cu Rapid, iar situația este la fel și acum.

Ţine de caracterul fiecărui jucător să-și respecte antrenorul”, a spus Nicolae Dică

S-a spus că această decizie îl va costa postul pe tehnician, dar au trecut peste două săptămâni și el este, în continuare, în funcție. Fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, este de partea prietenului lui, căruia i-a fost secund la naționala României.

Îl cred şi pe Mirel pentru că dacă vii şi spui unui jucător o dată, de două ori, de trei ori, ‘Fă aia’ şi tu continui să faci cum vrei tu, este normal ca la un moment dat antrenorul să ia decizia în care tu să fii afară.

Aud treaba asta, că vine antrenorul şi trebuie să îl respecţi că e un fost mare jucător. Dar de ce să nu îl respecţi şi pe un antrenor care nu a făcut foarte multe ca jucător. Trebuie să respecte omul din faţa sa, chiar dacă a fost fotbalist mare sau nu a fost.

Ţine de caracterul fiecărui jucător să îl respecte pe omul din faţa lui, pentru că şi tu la rândul tău vrei să fii respectat de bucătar sau de femeia de serviciu.

Dacă ar veni şi ţi-ar vorbi într-un anumit fel, ţi-ar conveni? Nu ţi-ar conveni. Eu consider că trebuie să îl respecţi pe omul din faţa ta, chiar dacă el a fost sau nu mare fotbalist.

Mirel i-a folosit pe poziţii pe care joacă ei cel mai bine. Depinde şi de jucători. Poate să fie şi un jucător care are un sezon bun şi după sa vină să aibă un sezon mai prost.

Cei patru se antrenează din nou cu echipa mare, doar unul singur am înţeles că e rezervă. Este decizia antrenorului. De ce zici tu că e decizia patronatului? Dacă din cei patru, unul singur este în lot, e doar decizia lui Rădoi înseamnă”, a declarat Dică, la Orange Sport.

mirel rădoi