Mirel Rădoi este precaut înainte de restanța cu Chindia: „Are șanse la ultimul loc în play-off”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 28 noiembrie 2022, ora 16:23,
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Universitatea Craiova întâlneşte Chindia Târgovişte, marţi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, într-o restantă din Etapa a 6-a a Superligii.

Chindia are șanse la ultimul loc în play-off, consideră Mirel Rădoi

Antrenorul echipei oaspete, Mirel Rădoi, a declarat că pentru formaţia sa partida are o miză foarte importantă pentru că în cazul unei victorii ar urca pe locul 3 în clasament.

Sunt câteva echipe cărora pauza competiţională nu le-a picat foarte bine, iar Chindia este una dintre ele. Aşa cum suntem şi noi, FCSB, CFR Cluj… în total cred că suntem 5 echipe cărora pauza asta le-a cauzat.

Pentru noi acest meci are o miză foarte importantă. Nu e vorba doar de cele trei puncte. În situaţia în care noi câştigăm această restanţă mai urcăm un loc în clasament, asta înseamnă locul 3, la distanţă de 7 puncte de lider.

La înjumătăţire vor fi 4 puncte cu tot cu rotunjire, asta înseamnă că suntem în continuare pe locul pe care ni l-am propus. Mai întâi trebuie să ne asigurăm prezenţa în play-off, după aceea distanţa faţă de cei din faţa noastră să fie cât mai mică”, a afirmat Rădoi.

Chindia e într-o formă maximă, a reuşit să acumuleze foarte multe puncte de la venirea lui Toni Petrea. Din ultimele zece, doar o singură partidă a pierdut, cea cu Ocna Mureş în Cupă. Aceea a fost şi singura în care nu a marcat.

În campionat au acumulat 18 puncte, ceea ce a făcut ca Chindia să urce mult în clasament. Asta deşi pe Chindia toată lumea o dădea victimă sigură, o vedea ca şi retrogradată. Iar acum are opţiuni serioase chiar şi pentru ultimul loc în play-off”, a mai spus tehnicianul, într-un interviu publicat pe pagina oficială de facebook a clubului.

superligamirel rădoietapa a 6-a