Mirel Rădoi şi-a impresionat ,,tricolorii”: ,,Are un stil foarte modern şi ştie ce vrea de la echipa lui”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 12:44,
MIREL RĂDOI. FOTO: FRF.RO
MIREL RĂDOI. FOTO: FRF.RO

Mirel Rădoi şi-a dezvăluit intenţia de a pleca de la echipa naţională a României, începând cu finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Acesta a făcut anunţul după meciul cu Armenia de la Bucureşti, scor 1-0.

Antrenorul şi-a exprimat dorinţa de a pregăti o echipă de club, unde ar putea avea activitate zilnică, nu periodică ca la prima reprezentativă. Printre înlocuitorii săi la echipa naţională se numără antrenori ca Gică Hagi, Laszlo Boloni, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu sau Adrian Mutu.

Citește și ANAMARIA PRODAN A OFERIT ULTIMELE DETALII DESPRE DIVORȚUL DE LAURENȚIU REGHECAMPF: „ÎI OFERIM ȘANSA DE A ALEGE TOT CE ÎL FACE FERICIT”

Marius Marin, mjlocaşul echipei naţionale şi al celor de la Pisa, s-a declarat surprins de decizia lui Mirel Rădoi. Acesta susţine că tehnicianul merita să rămână la cârma primei reprezentative.

,,Da, m-a surprins decizia. Pentru echipa națională este o pierdere foarte mare. Având în vedere rezultatele din ultima perioadă, Mister merita să rămână și să aibă continuitate la echipa națională. Are un stil foarte modern și știe ce vrea de la echipa lui. Echipa are mereu o idee și este foarte important.”, a declarat Marius Marin, pentru Fanatik.

Citeşte şi PATRONUL DIN LIGA 1 CARE L-AR ADUCE LA ECHIPĂ PE MIREL RĂDOI: ,,AŞ FACE TOATE DEMERSURILE POSIBILE”

marius marinechipa nationalarealitateamirel rădoi