Mititelu Jr., noi declarații după ce a anunțat că familia sa renunță la FC U: „Galeria de 16 ani ne termină psihic!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 23:49,
Mititelu
Mititelu

Adrian Mititelu pare că este decis mai mult decât oricând să vândă echipa, mai ales după parcursul modest din acest sezon, dar și ca urmare a amenințărilor venite din partea suporterilor!

FC U Craiova este departe în momentul de față de așteptările patronului, iar locul din clasament i-a făcut pe ultrașii de la Peluza Sud 97 să le dea ultimatum elevilor lui Eugen Trică. La scurt timp după mesajele dure din partea galeriei, Adrian Mititelu jr. a declarat public că tatăl său s-a hotărât și va vinde clubul la finalul acestui sezon. Totodată, fiul conducătorului din Bănie a dezvăluit și ce sumă a investit familia sa de-a lungul timpului la FC U.

„Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 milioane de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț.

Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem. În această seară, având în vedere că tatăl meu este în închisoare de 13 luni și riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis că este pentru binele nostru să vindem, să le respectăm dorința foarte mare de a renunța la club”, a spus Mititelu Jr, la Digi Sport.

Citește și BREAKING NEWS | ȘOC ÎN LIGA 1! ADRIAN MITITELU VINDE ECHIPA: „ESTE O DECIZIE LUATĂ DE ÎNTREAGA FAMILIE”

fc u craiovaadrian mititelu jrdeclaratiirealitatealiga 1