SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

MM Stoica, ironizat de impresarul Florin Manea: „‹Cum nu l-am urmărit eu p-ăsta›”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat marți, 21 septembrie 2021, ora 14:13,
MM STOICA
MM STOICA

Mihai Stoica a fost ironizat de Florin Manea pentru că nu l-a transferat pe jucătorul Jefte Betancor, care evoluează la Farul Constanța.

Declarația lui Meme mi s-a părut interesantă: ‹domne, nu l-am urmărit eu pe Jefte Betancor, ăsta!› Cum să nu-l urmărești? Joacă la tine în campionat. Eu primul meci când l-am văzut – mi-e martor și Bogdan Bălănescu – chiar m-am contrazis cu Gabi Tamaș. Le-am zis vedeți că este fotbalist foarte bun, are execuții. Că domne, să vedem. Acum, după două campionate: ‹cum nu l-am urmărit eu p-ăsta›”, a declarat Florin Manea, la ProSport.

Atacantul a ajuns în septembrie 2020, când FC Voluntari l-a achiziționat din postura de jucător liber de contract, după ce evoluase ultima oară în Austria, la SV Ried. Spaniolul a jucat în 41 de meciuri pentru FC Voluntari și Farul Constanța, reușind să marcheze 16 goluri, dintre care 7 au fost pentru echipa dobrogeană.

Citește și EXCLUSIV | GESTUL FĂCUT DE UN PORTAR DESEMNAT SĂ BATĂ PENALTYURI DE CĂTRE ANTRENORI: „NU AM VRUT SĂ MĂ DAU COCOȘ”

ironicflorin maneascandaljefte betancormm stoicarealitateafarul