MM Stoica se teme că jucătorii de la FCSB ar putea fi îmbolnăviţi de cei ai CFR-ului: ”Posibil să pierdem cu 3-0 următorul meci”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 17:09,
MM Stoica, sursa foto- Profimedia Images
MM Stoica, sursa foto- Profimedia Images

FCSB va întâlni CFR Cluj, la 23 ianuarie, de la ora 20.00, pe teren propriu, în etapa a 23-a a Ligii 1. Echipa ardeleană este prima în clasament, cu 57 de puncte, în timp ce FCSB, locul 2, are 47 de puncte.

Mihai Stoica se teme că jucătorii vicecampioanei ar putea fi îmbolnăviţi de cei ai adversarei din prima etapă a anului. FCSB s-a antrenat în ţară, în timp ce CFR Cluj a pregătit reluarea sezonului în Spania, la Oliva Nova.

Concret, jucătorii care sunt vaccinaţi nu sunt obligaţi să se testeze în fiecare săptămână. Însă un jucător vaccinat poate fi purtător de coronavirus şi devine periculos dacă el nu are simptome.

E o lipsă de competitori în momentul în care nu reinstaurezi regula testelor, pentru că e foarte periculos pentru toată lumea, inclusiv pentru cei nevaccinaţi. Uite, CFR vine din Spania, unde nu e zonă roşie – fierbe – sunt peste 150.000 cazuri noi. Şi când vorbim de 150.000 poate sunt milioane asimptomatici. Cred că cei care se testează sunt cei care au simptome, că nu vin eu din senin, nevaccinaţi, să mă testez dacă n-am simptome.

Citește și FCSB, pas greșit în primul meci din 2022! Ultima repetiție înaintea duelului cu CFR Cluj

Vine CFR, nu se testează, că nu trebuie să se testeze, sunt toţi vaccinaţi sau au certificat verde. Joacă cu noi, e posibil să fie pozitiv şi e posibil ca noi să ne infectăm în timpul meciului şi să pierdem cu 3-0 următorl meci, pentru că la noi nu se mai poate amâna. Nu e normal ca să se testeze măcar la săptămână? Dar să se testeze.

Noi i-am testat pe cei vaccinaţi, pentru ca nu cumva să fie asimptomatici printre ei şi să-i infecteze pe ceilalţi. Ar trebui să punem mai mult preţ pe starea de sănătate a fotbaliştilor şi a celor de lângă ei. Nu i-am testat pe cei care au avut acum 3 luni boala.

E complicat şi clar că nu se va schimba nimic, că vom juca fără teste”, a comentat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Citește și Cum s-a descurcat portarul care a debutat la FCSB, în amicalul cu CS Mioveni: „O să auzim de el”

mm stoicacfr clujcovidfcsb