Moarte fulgerătoare! Un fotbalist de doar 38 de ani s-a sinucis după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 19 iulie 2021, ora 19:44,

Tragedia a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce oamenii legii l-au găsit pe fotbalist fără suflare în locuința sa!

Apropiații acestuia sunt pur și simplu îngroziți și nu înțeleg ce l-a făcut pe sportiv să recurgă la acest gest extrem. Potrivit presei locale, „totul ar putea fi cauzat fie de probleme personale, fie de faptul că a fost obligat să stea departe de teren pentru o perioadă”, având în vedere că recent fusese depistat cu COVID-19.

Uruaguayanul Williams Martinez, care în prezent activa la formația uruguayană de eșalon secund Club Atletico Villa Teresa, a decis să își pună capăt zilelor la doar 38 de ani. Fostul fundaș a făcut parte și din naționala Uruguayului și a fost legitimat de-a lungul carierei și în Europa, la West Bromwich Albion, Valenciennes sau Stade Reims.

Moartea fotbalistului de la Atletico Villa Teresa a avut loc chiar de Ziua Națională pentru prevenirea suicidului. Asociaţia uruguayană de fotbal (AUF) a decis să suspende, duminică, meciurile rămase din etapa a 11-a a campionatului, informează agenţia EFE.

„În conformitate cu rezoluţia MUFP, care solicită suspendarea restului etapei ca urmare a decesului fotbalistului Williams Martinez, Comitetul Executiv a decis să aprobe suspendarea partidelor rămase din etapa a 11-a a Turneului Apertura”, a transmis și AUF pe contul său de Twitter.

Luis Suarez, fostul coleg al lui Martinez din naționala Uruguayului, a postat și el un mesaj prin care își arată sprijinul față de familia și prietenii fostului fundaș.

 „Ce veste proastă! Multă putere familiei și prietenilor! Odihnește-te în pace”, a scris atacantul lui Atletico Madrid.

Citește și CE COȘMAR! 15 RUDE ALE UNUI FOST FOTBALIST AU MURIT ÎN DOAR CÂTEVA LUNI DE COVID-19

mesaj luis suarezsinuciderewilliams martinezrealitatea