Motivul pentru care FCSB nu reușește să facă mai mult în Liga 1: „Are un patron care vrea să conducă tot!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 22:56,
gigi-becali-patron-fcsb
gigi-becali-patron-fcsb

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, este recunoscut pentru implicarea peste limitele normale în viața echipei sale!

„Roș-albaștrii” au ajuns la șase ani fără să câștige titlul în Liga 1, iar fanii echipei au răbufnit, declarând că nu vor mai accepta pe viitor să se întâmple așa ceva. Deși FCSB a ocupat o bună perioadă de timp fotoliul de lider al campionatului, elevii lui Toni Petrea au ratat campionatul, iar unul dintre motivele scăderii din punct de vedere al randamentului echipei se pare că ar fi reprezentat de implicarea lui Gigi Becali în vestiarul bucureștenilor.

 

Același lucru este reproșat și de către fostul selecționer al României, Răzvan Lucescu. Actualul tehnician al celor de la PAOK Salonic a dezvăluit că FCSB pleacă din start cu un handicap în fața CFR-ului, iar acest lucru se vede foarte clar la finalul sezonului. Totodată, Lucescu junior este de părere că și scandalul cu cei de la CSA Steaua a contribuit și el la ultimele contraperformanțe ale echipei lui Gigi Becali.

Sursa foto: Profimedia Images

 

De ce câștigă CFR? Pentru că are o strategie corectă, a adus jucători cu experiență, a adus jucători de afară, apoi a realizat un mix cu cei din România, cu o anumită experiență. CFR a avut o linie, cu plecări, cu reveniri, l-a avut pe Dan Petrescu, unul dintre cei mai buni antrenori din România.

 

FCSB are acest handicap. Are un patron care are o așa generozitate în a investi în jucători talentați, dar vrea să intre și să conducă el absolut tot. Are un handicap că FCSB e desprinsă de Steaua, s-au pierdut suporterii. Altfel era dacă era toată lumea alături de echipă.

 

Altfel ar fi stat lucrurile. Poate că și patronul nu s-ar fi implicat atât de tare. Pe undeva, e firesc să câștige CFR și FCSB, cu toate investițiile extraordinare, să ajungă tot timpul pe locul doi”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit Digi Sport.

 

Citește și CUM A DECURS ULTIMUL TERMEN DIN PROCESUL PRIVIND PALMARESUL STELEI! CE A DECIS INSTANȚA

răzvan lucescurealitatealiga 1declaratifcsb