Motivul plecării lui Mircea Bornescu de la FC U Craiova 1948: ,,Au fost mici neclarităţi”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 13:26,
Mircea Bornescu, FC U Craiova 1948
Mircea Bornescu, FC U Craiova 1948

Mircea Bornescu a plecat de la FC U Craiova 1948, după ce a reuşit alături de Eugen Trică să readucă echipa pe prima scenă a fotbalului românesc.

Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit acum motivul pentru care fostul oficial nu a mai continuat cu formaţia din Bănie, după ce a avut un aport evident în evoluţia echipei în play-off-ul Ligii a 2-a.

Pe lângă faptul că au fost neînţelegeri la discuţiile privind o posibilă prelungire a contractului, Adrian Mititelu Jr. a declarat că pe poziţia lui Bornescu a fost adus oricum Marcel Puşcaş.

,,Bornescu are tot respectul meu, al familiei mele, al nostru, dar era pe aceeași funcție cu domnul Marcel Pușcaș. E și Robert Săceanu, efectiv nu aveau cum să-și împarte atribuțiile. A avut contract până în luna iunie a acestui an, au fost mici neclarități în discuțiile cu tatăl meu aflat în închisoare și nu s-a mai prelungit contractul.”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Mircea Bornescu şi-a anunţat plecarea de la FC U Craiova 1948 printr-o postare pe pagina de Facebook.

,,Drumul meu alături de Universitatea Craiova se oprește aici ! Mulțumesc frumos tuturor jucătorilor și oamenilor din staff care au pus umărul la promovarea echipei in Liga 1. Vreau sa le mulțumesc celor din Peluza Sud care de fiecare data când a fost greu au fost alături de noi și ne-au susținut ! Mult succes in continuare!”, a scris Bornescu.

Citeşte şi MARCEL PUŞCAŞ, ÎNAINTEA JOCULUI CU CFR: ,,SE POATE ÎNTÂMPLA ORICE, DAR EI AU AVANTAJUL ĂSTA”

mircea bornescufc u craiovarealitateamarcel puscasadrian mititelu