Nae Constantin pregătește campania de achiziții la Petrolul: „Nu aducem doar de dragul de a aduce”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 00:40,
PETROLUL. Foto: Facebook FC Petrolul Ploiești
PETROLUL. Foto: Facebook FC Petrolul Ploiești

Nae Constantin, antrenorul Petrolului, a vorbit de victoria obținută de elevii săi, în meciul cu Universitatea Cluj. Unicul gol al partidei a fost marcat în urma unie faze fixe.

A fost exact ce am spus înainte, nu? Încrâncenare, două echipe care se închid, o fază fixă care decide meciul. Mă bucur că a fost a noastră. Nici nu știu cine a dat golul. Ciobi, nu? Să fie sănătos.

Dacă mă punea cineva să pun echipa lor înainte, cred că vreo patru inși nu-i nimeream. Au încercat să surprindă, nu știu exact ce au vrut să facă și nici nu interesează. Așteptam vacanța asta cred că mai mult decât o așteaptă ei, jucătorii. Mă bucur că am încheiat, tutuși, cu bine, cu o victorie. Mergem să petrecem acum. (n.r. – Învingătorul a luat tot a fost spus din sala de conferințe) Încă n-am luat nimic. Pe moment suntem bine, v-am spus-o și o repet. Până nu vom fi matematic în Liga 1 nici nu vreau să discut. E o bucurie de care vreau să profităm acum, suntem într-o situație bună, trebuie să luăm deciziile bune în continuare”, a spus Nae Constantin, la conferința de presă.

Citește și NAE CONSTANTIN A DEZVĂLUIT CHEIA VICTORIEI CU „U” CLUJ: „S-A DECIS EXACT CUM MĂ AȘTEPTAM. LUCRĂM ÎN FIECARE SĂPTĂMÂNĂ”

Antrenorul Petrolului și-a serbat numele, de Sfântul Nicolae, iar la 9 decembrie aniversează 48 de ani.

Nu cred că știu când e ziua mea de naștere. Astea trei puncte le iau pentru Sfântul Nicolae. Pe 9 decembrie este ziua mea de naștere, peste două zile. (n.r. – Prezent în sala de conferințe, legenda Petrolului Mircea Dridea i-a urat la mulți ani antrenorului) Nu am scăpat de cinste, o să-i cinstesc. Acum se pleacă în vacanță repede, dar când ne întoarcem sunt dator. Și de Sfântul Nicolae, și de ziua mea”, a mai spus tehnicianul.

Acesta a evitat să vobească despre transferuri. ”Dacă le cumpărăm bilete cred că se întorc toți. Nu încercați acum să mă faceți să vorbesc. Nu pot să vă spun. Trebuie să ne așezăm, să schițăm și noi, să vedem ce putem aducem, dacă putem aduce, să aducem ceva peste ce avem, pentru că nu aducem doar de dragul de a aduce. Dar nu vreau să discutăm asta acum, sunt prea bucuros ca să o dăm în strategii”, a adăugat Nae Constantin.

Citește și EXCLUSIV | FOST PORTAR AL „LUPILOR GALBENI”, CONVINS CĂ PETROLUL VA PROMOVA: „NU-I PUNE NIMENI PROBLEME. E MERITUL LUI NAE CONSTANTIN”

Știam de la pauză. Ne-a spus de la pauză că sunt probleme. Am încercat să vedem cât mai duce. Eram pregătiți. Toți cei care au intrat pe parcurs au făcut-o bine, au jucat bine. A fost un meci de luptă, mi-a plăcut! Și arbitrajul mi-a plăcut, a lăsat jocul un pic mai liber. A fost în regulă! Sunt nostalgic cel puțin de pe vremurile când jucam eu, când fotbalul era mult mai liber lăsat și mi-a plăcut meciul de Cupă, când ne-a arbitrat Mladinovici. La fel, a lăsat jocul liber. Îmi place așa, să-i călească puțin. Prea repede ne oprim, prea repede cerșim. Chiar mi-a plăcut”, a mai spus Nae Constantin.

Petrolul a câștigat derby-ul cu Universitatea Cluj, scor 1-0, marți, pe teren propriu, în epilogul etapei a 16-a a Ligii a 2-a. Acesta a fost ultimul meci din 2021 din Liga a 2-a, jocurile urmând a se relua la finalul lunii februarie 2022. Petrolul este deja calificată în play-off-ul pentru promovarea în Liga I. Ploieştenii conduc în clasament cu 42 de puncte. Pe locul secund se află FC Hermannstadt, cu 35 de puncte. Universitatea Cluj completează podiumul, cu 33 de puncte.

Citește și Petrolul, victorie în derby-ul cu Universitatea Cluj și încheie anul en-fanfare

nae constantinvideo1-0petrolulconferinta de presu cluj