NEWS ALERT | Aviz negativ pentru Adrian Mititelu din partea instanţei! Patronul lui FC U Craiova rămâne în închisoare

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 17:12,
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, a primit o nouă lovitură în cursul zilei de azi, după ce spera că în sfârşit o să fie eliberat din închisoare.

După ce a primit o condamnare de trei ani de închisoare cu executare în noiembrie 2020, în cazul transferului lui Mihai Costea, patronul echipei din Bănie spera că ar putea fi eliberat mai devreme, însă nu a fost aşa, potrivit deciziei de azi.

După ce acum două zile, cererea de eliberare din închisoare i-a fost respinsă de Curtea de Apel din Craiova, azi, patronul lui FC U Craiova 1948 a primit o nouă lovitură. Contestaţia făcută de avocaţi la decizia iniţială a fost respinsă, iar Adrian Mititelu rămâne în continuare în închisoare

,,Respinge ca neîntemeiată contestația în anulare formulată de contestatorii Mititelu Adrian Marin și Preoteasa Gigel împotriva deciziei penale nr. 1364/05.11.2020 a Curţii de Apel Craiova. Obligă contestatorii la plata sumei de 500 lei fiecare, cheltuieli judiciare către stat. În baza art. 275 alin. 6 Cpp cheltuielile în cuantum de 627 lei, reprezentând onorariile apărătorilor din oficiu pentru fiecare contestator, rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 15.07.2021.’‘, apare pe Portal.just.ro.

Citeşte şi ULTIMA ORĂ | ADRIAN MITITELU RĂMÂNE ÎN ÎNCHISOARE! INSTANȚA I-A RESPINS CEREREA DE ELIBERARE

adrian mititelucurtea de apel craiovafc u craiovarealitateainchisoare1948