SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Nicolae Constantin, fericit după revenirea de la Dej! Mesajul pentru jucători la pauză

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 25 septembrie 2021, ora 15:18,

Petrolul a fost condusă la Dej după un penalty controversat, însă a avut forţa să întoarcă rezultatul. Nae Constantin a anunţat care este filosofia liderului din Liga 2.

După victoria de la Dej, Petrolul a rămas lider în clasament. Antrenorul găzarilor are însă o abordare aşezată: este cu gândul de fiecare dată numai la următorul meci. În opt etape de campionat, Petrolul a strâns şapte victorii şi a primit numai două goluri.

„O victorie aşa cum mă aşteptam, o victorie grea, muncită, ştiam că Dejul are o echipă foarte bună, cu o organizare bună, ne aşteptam să fie greu. La pauză, le-am spus băieţilor că nu este suficient să ne prezentăm, ci trebuie să muncim ca să obţinem mai mult. Am reuşit să revenim, mă bucură asta, este prima oară când suntem în această situaţie. M-aş fi bucurat să nu primim gol, dar sunt mulţumit cu victoria.

Luăm meci cu meci, important este să strângem puncte, primul nostru obiectiv este să intrăm în playoff, apoi vedem ce se întâmplă” – a declarat antrenorul găzarilor.

CITEŞTE ŞI: PETROLUL A ÎNTORS REZULTATUL! 3-1 LA DEJ ŞI „LUPII” RĂMÂN PE PRIMUL LOC

victoriepetrolulplayoffliga 2unirea dejdeclaratiepromovarenicolae constantin