Nicolo Napoli, prima reacție după ce s-a întors la FC U Craiova: „Încercăm să ne salvăm de la retrogradare”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022, ora 11:11,

Antrenorul italian în vârstă de 59 de ani a fost alesul lui Adrian Mititelu pentru înlocuirea lui Eugen Trică, demis după doar o lună de la instalare!

FC U Craiova 1948 l-a numit oficial în cursul zilei de ieri pe Nicolo Napoli, în funcția de antrenor principal. Tehnicianul este al patrulea care pregătește de pe bancă formația olteană în actualul sezon, după Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică. Revenit pentru a opta oară la clubul lui Adrian Mititelu, Napoli este puternic contestat de fani, care nu sunt de acord cu alegerea patronului.

La prima reacție după semnarea înțelegerii cu FC U Craiova, Nicolo Napoli a vorbit despre principalul obiectiv al clubului și a mărturisit că este legat sufletește de această echipă. Totodată, italianul le-a cerut sprijinul suporterilor și le-a garantat acestora că va încerca să scoată maximum din fiecare partidă.

„Familia Mititelu m-a sunat pentru a reveni la Craiova. Încercăm împreună cu staff-ul, cu fotbaliștii, cu președintele și proprietarul să salvăm echipa de la retrogradare. Acesta este obiectivul, pentru că e greu să ajungem în play-off. Mereu am fost alături de această echipă.

Sunt legat de această echipă, pentru că mi-a dat multe. Sper ca suporterii să se apropie de echipă. Și eu, și societatea, și echipa, avem nevoie de suporteri. Eu pregătesc fiecare meci pentru victorie”, a declarat Nicolo Napoli, potrivit Fanatik.

Citește și Anunț de ultim moment dinspre FC U Craiova 1948! Ce se întâmplă cu interdicția la transferuri

declaratiifc u craiovaliga 1napoli