Nu v-ați fi așteptat! Cine este persoana căreia Simona Halep îi mulțumește pentru performanțele din carieră

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 18 iulie 2021, ora 14:25,
Sursă foto:  Profimedia
Sursă foto: Profimedia

Numărul 9 mondial a mărturisit că fratele ei a avut un rol important în ascensiunea sa din circuitul feminin. 

Nicolae Halep este cel care a încurajat-o pe Simona în momentele dificile pe care constănțeanca le-a traversat un moment dat. Acesta se ocupă și de administrarea afacerilor sportivei care va împlini în această toamnă 30 de ani.

„Familia mea m-a susținut încă din ziua în care am început să joc tenis! Faptul că i-am avut lângă mine a contat enorm atât la victorii, cât și după înfrângeri. Le mulțumesc tare mult pentru susținere, în special fratelui meu! El este o persoană specială în viața mea, pentru că m-a sprijinit cel mai mult!, a declarat Simona Halep pentru WTA.

Nu este singura persoană căreia Halep să îi fie recunoscătoare. Virginia Ruzici are un rol important în viața Simonei.

O doamnă specială este Virginia Ruzici, managerul meu, cu care lucrez de mai bine de 10 ani. Este o persoană deosebită și îi mulțumesc și ei pentru că a fost lângă mine. De asemenea, echipa mea îmi este alături întotdeauna”, a precizat sportiva.

Halep s-ar putea reîntoarce în circuit peste o lună cu ocazia turneului de la Cincinnati. Accidentarea de la gambă a făcut-o să abandoneze particparea la trei competiții vitale pentru ea în acest an: Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Tokyo. Românca a juncat în trecut de trei ori finala de la Cincinnati, dar a pierdut de fiecare dată, în 2015, 2017 și 2018.

 CITEȘTE ȘI –>> ALARMĂ LA TOKYO! PRIMELE CAZURI DE CORONAVIRUS DESCOPERITE ÎN RÂNDUL SPORTIVILOR PREZENȚI LA JO

mulţumiricincinnatisimona haleprealitateavirginia ruzicifraterevenire