O altă „bijuterie” în fotbalul Românesc! Ultimele detalii despre viitorul stadion din Constanța

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 04 decembrie 2021, ora 20:32,

Farul Constanța are planuri mari în următorii ani, astfel că fuziunea cu Viitorul Constanța a fost doar începutul celui mai nou proiect de anvergură din România!

Formația de la malul mării evoluează în acest moment la Ovidiu, pe stadionul construit de Gică Hagi, însă Primăria Constanța a promis că va construi o nouă arenă, în cel mai scurt timp. Tiberiu Curt, președintele celor de la Farul, a dezvăluit că speră ca în doi ani lucrările să fie gata, iar următorul pas va fi demolarea vechii construcții, începând cu primele luni ale lui 2022.

„Sperăm ca în doi ani să fie gata noul stadion. Studiul de fezabilitate este gata. Așteptăm aprobarea investiției pentru a începe demolările. Planul este să se înceapă licitațiile pentru demolare din ianuarie-februarie, să se dărâme stadionul cât mai repede și să se înceapă construcțiile la cel nou. Sper că se va rezolva problema și Constanța să aibă stadionul pe care-l merită”, a declarat Tibi Curt pentru Digi Sport.

Primăria Municipiului Constanța a anunțat că vrea să construiască un complex sportiv în valoare totală de peste 100 de milioane de euro, acesta urmând să includă, printre altele, un stadion de 15.000 de locuri care va putea găzdui meciuri din Liga Campionilor, un teren de antrenament și o arenă de tenis de 4.750 de locuri unde se vor putea organiza turnee de tenis profesionist.

Citește și VIDEO | HAGI SURPRINDE ÎNAINTEA MECIULUI CU RAPID! „PLAY-OFF-UL NU ESTE OBIECTIVUL NOSTRU!”

stadionliga 1farulrealitateadeclaratii