O glorie a „câinilor” îi trezește pe fanii euforici după debutul cu dreptul în Liga 1: „Nu e cazul să ne îmbătăm cu apă rece”

Articol de George Drafta - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 00:27,
Dinamo a câștigat în fața celor de la FC Voluntari primul meci din noua ediție de campionat
Dinamo a câștigat în fața celor de la FC Voluntari primul meci din noua ediție de campionat

Giani Kiriță nu a fost la fel de entuziasmat de victoria lui Dinamo în prima etapă a noului sezon, 3-2 cu FC Voluntari. 

Fostul fundaș de fier din Ștefan cel Mare argumentează starea sa de spirit prin faptul că advresarul întâlnit nu a fost unul cu pretenții la play-off.

„Mi-a plăcut dăruirea, mi-a plăcut că au dat la o parte problemele pe care Dinamo le are, la ora actuală. E un început bun, dar va fi foarte greu, pentru că problemele astea încă nu s-au rezolvat. Și au dat peste o echipă Voluntari, care, până la urmă, nu s-a prezentat așa cum trebuie.

Să nu ne îmbătăm cu apă rece, că nu e cazul. O să vină meciuri foarte grele pentru Dinamo. Asta în condițiile în care, Doamne ferește, nu se vor rezolva problemele cu banii, că, ați văzut și voi, sunt foarte mulți jucători cu memorii depuse și, atunci, situația va fi și mai grea”, a fost comentariul lui Kiriță pentru Pro Sport. 

Giani Kiriță

Chiar dacă a venit doar de puțin timp la echipă, italianul Dario Bonetti a reușit să îi motiveze pe Sorescu & Co, care au dat totul în ciuda problemelor financiare apăsătoare de la club.

„Dario Bonetti a venit într-un moment al lui Dinamo în care avea nevoie de antrenor, iar Dario Bonetti a mai fost la Dinamo, știe la ce s-a înhămat. Să vedem cum va face față meciurilor grele. Nu e vorba că nu a mai antrenat de mult timp, pentru că, până la urmă, are destulă experiență.  

CITEȘTE ȘI –>> DINAMOVIȘTII ÎI „TAXEAZĂ” PE CEI DE LA VOLUNTARI: „NU NE DĂDEAU NICIO ȘANSĂ, PARCĂ JUCAM CU REAL MADRID!”

 

realitateafc voluntarianalizadinamobonettigiani kirita