SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

O nouă lovitură pentru FCSB! Gigi Becali: ,,A venit pozitiv de la echipa naţională”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 14 octombrie 2021, ora 21:11,
Gigi Becali, sursa Profimedia Images, Credit: ALEX NICODIM/SIPA
Gigi Becali, sursa Profimedia Images, Credit: ALEX NICODIM/SIPA

FCSB traversează o perioadă foarte complicată, asta după ce numărul cazurilor de infectare cu coronavirus a crescut semnificativ în ultimele zile în cadrul lotului.

FCSB se află în goana după liderul CFR Cluj, însă vicecampioana României va fi nevoită să se descurce fără antrenorul Edi Iordănescu, dar și fără mai mulți jucători importanți în următoarele dispute. Astfel, la duelul de sâmbătă, contra celor de la CS Mioveni, bucureștenii nu pot conta pe mai mulţi fotbaliști, din cauza accidentărilor, dar și simptomelor de coronavirus.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit numele unui nou jucător testat pozitiv de la FCSB. Acesta a anunţat că Andrei Cordea a fost depistat cu COVID-19, după ce s-a întors de la echipa naţională.

CITEȘTE ȘI CINE VA FI NAȘUL COPILULUI LUI LAURENȚIU REGHECAMPF: „VA FI UN BOTEZ SUPERB, CU INVITAȚI DE SEAMĂ!”

,,Eu nu sunt stăpân de sclavi. Eu nu i-am obligat, fiecare face ce vrea, chiar și familia mea, să se vaccineze. Dar ei mi-au cerut părerea. Decât să fac vaccin, mai bine mor și gata. Și vă spun și vouă. Am spus că decât să mă vaccinez, mai bine glonț, și eu le-am spus de ce. 

Oamenii fac ce vor. Nu exsită nicăieri că te obligă cineva să bagi o substanță în tine. Ei, jucătorii, să facă ce vor. Eu, de exemplu, puteți să mă întrebați pe mine. Puteți să mă împușcați și nu fac vaccin.

Cordea a venit de la echipa națională, e pozitiv. A făcut test și e pozitiv. Dacă cei ce au vaccin nu sunt testați și moare pe teren de COVID-19, cine răspunde?”, a declarat Gigi Becali, pentru Digisport.

Foto: Sport Pictures

CITEȘTE ȘI SITUAȚIE GREA PENTRU EDI IORDĂNESCU, DUPĂ FOCARUL DE COVID-19! CE JUCĂTORI MAI ARE FCSB LA DISPOZIȚIE

Covid-19gigi becaliandrei cordealiga 1realitaeafcsb