SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

OFICIAL | Dinamo și-a luat atacant! Cine este noua gură de oxigen a formației din Ștefan cel Mare

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 11:43,
Tomas Vestenicky
Tomas Vestenicky

„Câinii” au anunțat în urmă cu doar câteva momente transferul atacantului slovac, Tomas Vestenicky!

Dinamo continuă să treacă prin cea mai grea perioadă din istorie, iar rezultatele din noul sezon de Liga 1 nu sunt deloc îmbucurătoare pentru susținătorii alb-roșilor. „Câinii” sunt pe penultimul loc în clasament și au doar 7 puncte acumulate în cele 12 jocuri disputate în actuala stagiune.

Cu toate acestea, Mircea Rednic are mare încredere că poate redresa echipa, astfel că își continuă campania de achiziții după revenirea la club. De această dată, „Puriul” a adus un atacant cu un CV impresionant.

„OFICIAL. Tomas Vestenicky la Dinamo București

Atacantul slovac Tomas Vestenicky a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

În vârstă de 25 de ani, Tomas Vestenicky a jucat în ultimele două sezoane competiționale pentru polonezii de la MKS Cracovia, la care evoluează Sergiu Hanca și Cornel Rîpă, iar în luna iulie a acestui an a fost legitimat la Chaika (Rusia, liga a treia).

Tomas Vestenicky și-a început cariera în campionatul Slovaciei, la Nitra, fiind transferat, la 18 ani, de clubul AS Roma. În Italia, Tomas Vestenicky a evoluat pentru Roma Primavera (2014) și Modena (2015), în Serie B, apoi a jucat pentru Cracovia (2016-2018), Nitra (2018-2019) și din nou Cracovia (2019-2021).

Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica.”, a fost mesajul celor de la Dinamo.

Citește și S-A DECIS! PE CE STADION SE VA JUCA DERBY-UL DINTRE DINAMO ȘI RAPID, DIN ACEASTĂ RUNDĂ

Tomas Vestenickydinamorealitatealiga 1transfer dinamo