OFICIAL | Dragoș Nedelcu a fost prezentat la noua echipă! Câți bani poate încasa Gigi Becali de pe urma sa

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 17:21,
Dragos Nedelcu, prezentat oficial la Fortuna Dusseldorf
Dragos Nedelcu, prezentat oficial la Fortuna Dusseldorf

Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a fost prezentat oficial la Fortuna Dusseldorf, din liga a doua germană, unde va juca sub formă de împrumut!

Dragoș Nedelcu a scăpat de coșmarul FCSB și este gata să își relanseze cariera la noua sa echipă. Deși fostul elev al lui Gică Hagi de la Viitorul Constanța s-a numărat printre marile speranțe ale lui Gigi Becali, mijlocașul nu a reușit să se impună la FCSB, iar problemele medicale l-au ținut departe de teren pe acesta pentru o bună perioadă de timp.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani s-a numărat printre cei intrați în dizgrația patronului în ultimul sezon, astfel că a fost împrumutat pentru un sezon în Germania, la ocupanta locului cinci din liga secundă, Fortuna Dusseldorf. Acum, Nedelcu a fost prezentat oficial la noua echipă și a oferit prima reacție după transferul în străinătate.

„Fortuna este prima mea experiență în afara României. Sunt foarte fericit să fiu aici, la Dusseldorf, pentru că este un pas corect în procesul meu de dezvoltare, iar cei de aici m-au făcut să mă simt bine în urma tuturor discuțiilor avute. Aștept cu nerăbdare să cunosc fotbalul german și îmi doresc să o ajut pe Fortuna să fie în fruntea clasamentului”, a spus Nedelcu, pentru site-ul clubului german.

Citește și FRF A ANUNȚAT CINE I-A LUAT LOCUL ÎN LOT LUI NEDELCU! VINE DIN LIGA 1

Fortuna Dusseldorf îl poate transfera definitiv pe internaționalul român la finalul acestui sezon, contra sumei de două milioane de euro. Uwe Klein, directorul sportiv al clubului, a vorbit despre aducerea fostului fotbalist de la FCSB și a dezvăluit pe ce poziție va fi folosit Nedelcu.

„Suntem bucuroși că putem acoperi o poziție în centrul defensivei cu ajutorul lui Dragoș Nedelcu. A jucat recent pe această poziție atât la club, cât și la Naționala Olimpică. Este un jucător tehnic, cu calități pe faza de construcție. La 24 de ani, are deja experiență internațională. Avem încredere în el că se va dezvolta la Fortuna”, a spus oficialul germanilor.

400.000 de euro este cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Mijlocașul a ajuns la FCSB pe 9 august 2017 după ce Gigi Becali a plătit 2,13 milioane de euro pentru transferul său de la FC Viitorul.

Citește și DRAGOȘ NEDELCU, GEST EXTREM DOAR CA SĂ PLECE DE LA FCSB! CE SALARIU VA AVEA JUCĂTORUL LA NOUA ECHIPĂ

transfer nedelcudragos nedelcufortuna dusseldorfdeclaratiirealitatea