OFICIAL | Întăriri la Sepsi! Atacant de Serie A și un fundaș de la campioana CFR

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 16:40,
Vitalie Damascan și Rareș Ispaș la Sepsi, sursa foto: Sepsi OSK/Facebook
Vitalie Damascan și Rareș Ispaș la Sepsi, sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

La sfârșitul săptămânii în curs va începe noul sezon în Liga 1, iar Sepsi a mai bifat două transferuri.

Ocupanta locului 4 la sfârșitul sezonului trecut a reușit să-i transfere pe Vitalie Damașcan și Rareș Ispaș. Anunțul celor două mutări a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului covăsnean.

Atacantul Vitalie Damașcan a venit de la AC Torino. Acolo a prins și un meci în Serie A, într-un Torino – Cagliari (14 aprilie 2019). Italienii l-au împrumutat sezonul trecut în Olanda, la RKC Waalwijk. Moldoveanul de 22 de ani a semnat un contract valabil până în 2023, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Vitalie Damascan, Torino – Cagliari, sursa foto: Profimedia Images

Cel de-al doilea jucător, Rareș Ispaș, a venit împrumut pe un an de la CFR Cluj. În stagiunea trecută, fundașul stânga de 20 de ani a jucat Comuna Recea.

Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu internaţionalul moldovean Vitalie Damascan, care ultima dată a jucat la FC Torino (Italia), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la echipele RKC Waalwijk sau Fortuna Sittard din Olanda.
Jucătorul, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu clubul nostru, cu opțiune de prelungire pe încă unul.
De asemenea, Sepsi OSK a perfectat şi transferul fundaşului Rareş Ispaş. Jucătorul, în vârstă de 20 de ani, a sosit sub formă de împrumut, pe o perioadă de un an, de la CFR Cluj”, a fost anunțul celor de la Sepsi.

CITEȘTE ȘI –>> ATACANTUL CARE A REFUZAT-O PE FCSB: „AM FOST APROAPE SĂ SEMNEZ, RECUNOSC”

sepsiRealiatatearares ispastransferurivitalie damascan