SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

OFICIAL | Paul Anton, prezentat la noua echipă! Jucătorul a povestit „coșmarul” trăit la Dinamo

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 16 septembrie 2021, ora 19:00,
Paul Anton
Paul Anton

Fostul mijlocaș al lui Dinamo a semnat din postura de jucător liber de angajament cu formația din liga secundă spaniolă, SD Ponferradina!

Paul Anton a plecat din Ștefan cel Mare, după ce a jucat doar 65 de minute în actualul sezon pentru dinamoviști. Cu restanțe salariale de mai multe luni, fotbalistul și-a depus memoriu pentru a deveni liber și în cele din urmă a reușit să plece din curtea „câinilor”.

Acum, Anton a fost prezentat la noua sa echipă, unde va fi coleg cu un alt internațional român, Alexandru Pașcanu, împrumutat de la CFR Cluj. Fostul jucător al lui Dinamo nu a ezitat să vorbească la conferința de presă despre problemele pe care le-a întâmpinat la fosta echipă, însă a mărturisit că i-a fost greu să plece din „Groapă”.

„A fost greu să părăsesc Dinamo. În ultimele șase luni m-am simțit foarte prost. Nu am fost plătit. Am vrut să plec liber, dar Dinamo nu voia acest lucru. Din moment ce nu mă plăteau, nu m-au putut transfera. Dar asta face parte din trecut.

În fiecare zi îmi îmbunătăţesc situaţia din punct de vedere fizic şi sper ca în curând să pot evolua. Am venit într-un mediu plăcut, într-un vestiar bun. Din prima zi de când am ajuns aici, aceasta a fost prima mea impresie. Cred că publicul ne poate ajuta şi ne va da un imbold important în acest sezon” a spus Paul Anton, la conferința de presă.

1.100.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton, potrivit Transfermarkt.

Citește și ANTRENORUL DORIT DE DINAMO ANUNȚĂ: „M-AM ÎNȚELES! LA PRÂNZ SEMNĂM CONTRACTUL”

dinamorealitateadeclaratiipaul antonliga 1