Ogăraru anunță că Steaua este foarte aproape să îi dea o lovitură FCSB-ului! Pe cine vor să aducă „militarii”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 15 iulie 2021, ora 08:41,
George Ogăraru
George Ogăraru

CSA Steaua pare că este gata să se întărească semnificativ în această vară, iar pierderea dreptului de a promova în Liga 1 la finalul viitorului sezon nu i-au descurajat pe „roș-albaștrii”!

Pentru a se gândi la promovarea în Liga 1, „militarii” ar fi trebuit să își rezolve o problemă importantă la nivelul clubului. Aflată în acest moment sub autoritatea Ministerului Apărării Naționale, Steaua trebuia să se privatizeze pentru a îndeplini regulamentul FRF cu privire la dreptul de a primi acces în prima ligă. Acum, „roș-albaștrii” sunt obligați să cesioneze clubul unei persoane sau unei organizații cu drept privat.

Până atunci însă, George Ogăraru, oficialul CSA-ului, a dezvăluit că echipa sa este foarte aproape să îl coopteze la echipă pe Marian Lupu, fostul preparator fizic de la FCSB. Fostul fundaș a mărturisit că își dorește să atragă oameni cât mai buni în proiectul din Ghencea și este de părere că omul care a lucrat șase ani la echipa lui Gigi Becali se potrivește cerințelor „roș-albaștrilor”.

„Vă pot da o informație în premieră: suntem foarte aproape să-l aducem pe Marian Lupu, fostul preparator al echipei naționale. Ne dorim să aducem oameni foarte buni, care să ajute la dezvoltarea centrului de copii și juniori de la Steaua”, a declarat George Ogăraru, potrivit Digi Sport.

Ce spune regulamentul FRF, cu privire la cazul celor de la CSA

Steaua este în acest moment administrată de un club cu drept public, lucru interzis în regulamentul FRF. Conform statului forului național modificat în anul 2019,se permite promovarea în Liga 1 a cluburilor de drept public, după ce acestea își vor cesiona activitatea către un club de drept privat cu cel puțin un sezon competițional anterior obținerii dreptului de promovare.”

Citește și EXCLUSIV | UN FOST STELIST, DESPRE RETRAGEREA NUMĂRULUI ŞAPTE: ,, E GREU SĂ MAI POATĂ EXISTA UN AL DOILEA LĂCĂTUŞ LA STEAUA”

realitateacsa steauafcsbmarian lupudeclaratiiogăraruliga 2