Oltenii, revoltaţi din cauza restricţiilor COVID-19: ,,Nu este admisibil să închizi 6 milioane de oameni!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 08:01,
CSU Craiova
CSU Craiova

CS U Craiova a câştigat meciul cu Chindia Târgovişte din Liga 1, scor 1-0, însă oltenii se declară revoltaţi din cauza restricţiilor COVID-19 impuse în România.

Sorin Cârţu, preşedintele lui CS U Craiova, spune că nu se poate ca cei care sunt vaccinaţi împotriva virusului să fie privaţi de a merge pe stadionul de fotbal din cauza persoanelor care au ales să nu se vaccineze.

Citeşte şi FOTO | EMOȚII MARI PENTRU ANAMARIA PRODAN! MOMENTUL MULT AȘTEPTAT ARE LOC MÂINE

,,Nu înțeleg! Nu este admisibil să închizi 6 milioane de oameni. Ne-au spus că este foarte bine să ne vaccinăm, mulți s-au vaccinat ca să vină pe stadion, să plece în vacanță, iar acum suntem pe linie cu niște ignoranți care râd de noi! Tu nu iei nicio atitudine împotriva ignoranților, dar iei atitudine împotriva celor care au ascultat ce a transmis Guvernul. Oamenii care muncesc pentru mine sunt toți vaccinați, sunt convins că și alți oameni de afaceri le-au cerut oamenilor să se vaccineze.

Eu nu văd să fie o discriminare pentru cei nevaccinați dacă nu vin pe stadion. Și cei vaccinați se pot îmbolnăvi de la o persoană nevaccinată, ignorantă. Pentru mine, pentru cei 6 milioane care s-au vaccinat, de ce sunt îngrădite drepturile? De ce nu te gândești și la afacerea mea? De ce se gândesc ei doar la drepturile ignoranților? Asta e vrăjeală, o să prelungească cu încă o lună hotărârea. Stadioanele o să rămână închise.”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Digisport.

CITEȘTE ȘI VIDEO | CFR, PĂZEA! SERIE IMPRESIONANTĂ PENTRU CSU CRAIOVA, VICTORIOASĂ ȘI CONTRA CHINDIEI, LA PLOIEȘTI

sorin cartuliga 1Covid-19chindiaromaniarealitateacs u craiova