Ouzounidis, încrezător înaintea Supercupei: „Antrenorul nu poate schimba multe la CFR”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 00:30,
Marinos Ouzounidis, Craiova
Marinos Ouzounidis, Craiova

Duelul dintre CFR Cluj și CSU Craiova va fi primul meci jucat pe Arena Națională după cele patru partide de la Euro.

Cu ocazia Supercupei, se deschide noul sezon competițional din România. Meciul care le va pune față în față pe CFR Cluj, campioana Ligii 1, și CSU Craiova, câștigătoarea Cupei, se va juca sâmbătă, 10 iulie, de ora 20:00, pe cel mai mare stadion din țară.

Înaintea primului meci din ediția 2021-2022, Marinos Ouzounidis a vorbit despre partida de pe Arena Națională, despre impactul lui Marius Șumudică la CFR Cluj, dar și despre situația echipei sale.

Marinos Ouzounidis

„Acum e o altă perioadă, am început pregătirea şi, cu toate că nu sunt toţi jucătorii la 100%, aşa cum este cazul lui Koljic, care a lipsit mult, eu acum îmi cunosc mai bine jucătorii. Am analizat stilul lui CFR Cluj, am analizat şi stilul noului lor antrenor, dar antrenorul nu poate schimba multe la CFR. Va fi un meci greu, dar ei sunt campioni şi va fi greu, dar interesant. E un nou antrenor la ei, a adus lucruri noi, a întărit unele părţi ale jocului, dar totul e de mentalitate la ei. Când eşti campion de patru ori la rând, ai altă mantalinate, acesta e punctul lor forte. Dar o să fie un meci diferit mâine. Şi noi suntem într-un moment bun.

Pentru mine important e că jucătorii s-au antrenat foare bine şi chiar cred că putem juca foarte bine. De la început ştiu că noi nu suntem acum la 100%, e normal pt aceasta perioadă. Vom avea în curând toţi jucătorii la potenţial maxim. Eu sunt mulţumit cu jucătorii pe care îi am, dar e normal că echipa poate fi mai bună, oricine îşi mai doreşte jucători, dar eu sunt satifăcut cu ei şi incerc să îi fac să joace mai bine”, a declarat antrenorul craiovenilor, în conferința premergătoare Supercupei.

CITEȘTE ȘI –>> SUPERCUPA SAU PLECAREA PENTRU OUZOUNIDIS! PATRONUL LUI CSU CRAIOVA, NEMULȚUMIT DE GREC

supercupa romanieicraiovaouzounidissumudicarealitateacfr cluj