Ouzounidis, mândru de performanța realizată: „Și după ani de zile se va vorbi despre acești băieți”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 23:31,
Marinos Ouzounidis
Marinos Ouzounidis

CSU Craiova a câștigat Supercupa României, după ce a învins pe CFR Cluj, scor 4-2, după loviturile de departajare și 0-0 în timpul celor 90 de minute de joc.

În meciul disputat pe Arena Națională, pentru olteni, primii care au executat, au marcat de la punctul cu var Gustavo, Găman, Cicâldău, Markovic, în timp ce pentru ardeleni au punctat Rodriguez, Costache, iar Păun și Omrani au ratat.

Portarul Mirko Pigliacelli a fost eroul celor din Bănie, după ce a apărat cele două execuții ale jucătorilor clujeni. Astfel, portarul de 28 de ani a le-a adus prima Supercupă a României din istoria oltenilor.

CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

Despre goalkeeper-ul italian a vorbit și Marinos Ouzounidis. Dar nu numai despre el. Antrenorul grec a comentat concurența pe post dintre Pigliacelli și nou-sositul David Lazar. De asemenea, tehnicianul care a adus două trofee în Bănie a vorbit și despre performanța cuceririi Supercupei României, dar și cum i-a motivat pe elevii săi.

„Am avut câteva probleme, Koljic, de exemplu, a jucat pentru prima dată aproape un meci, după șase luni. E normal să nu fie la 100%, dar e un jucător de calitate, sper să fie tot mai bun la fiecare meci. Goalkeeper-ul lucrează cu antrenorul de portari, ia informații despre jucătorii care trag.

CSU Craiova, sursa foto: Universitatea Craiova/Facebook

Am făcut trei schimbări înainte de penalty-uri, Markovic a fost un pic norocos, dar e nevoie și de un pic de noroc pentru a câștiga trofee. Am doi dintre cei mai buni portari din România. Competiția va fi foarte aspră între ei. Mirko e un pas înainte, a jucat anul trecut, a făcut un sezon foarte bun.

E prima Supercupă din istoria Craiovei. Le-am zis jucătorilor înainte de meci că joacă pentru bani și trofee. Banii, astăzi poți să-i ai, mâine nu. Trofeele, în schimb, rămân. Chiar și după ani de zile se va vorbi despre acești băieți”, a declarat Marinos Ouzounidis, antrenorul CSU Craiova.

CITEȘTE ȘI –>> SUSPANS PÂNĂ ÎN ULTIMA CLIPĂ! CSU CRAIOVA, NOUA SUPERCAMPIOANĂ A ROMÂNIEI!

ouzounidisdeclaratiirealitateacraiovasupercupa romaniei