Ovidiu Haţegan a acordat primul cartonaş roşu la EURO 2020! La ce moment istoric a fost martor

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 14 iunie 2021, ora 21:44,
Hategan la Euro
Hategan la Euro

Ovidiu Haţegan a fost la centru în partida de la Sankt Petersburg, dintre Polonia şi Slovacia, terminată cu scorul de 1-2.

În partida din Rusia, Ovidiu Haţegan l-a eliminat pe polonezul Krychowiak, după ce i-a arătat două galbene. Astfel, centralul a devenir primul arbitru care dă un cartonaş roşu la EURO 2020.

 

După ce a fost eliminat de arbitrul român, jucătorul Poloniei a părăsit terenul de la Sankt Petersburg cu ochii în lacrimi. Reluările au demonstrat că Haţegan a luat decizia corectă.

Tot la meciul din Rusia, Ovidiu Haţegan a fost martor la un moment istoric. Wojciech Szczesny  a devenit primul portar de la Campionatul European care îşi dă autogol.

 

Totul s-a produs în minutul 17 al jocului, după ce mai întâi şutul lui Mak a lovit bara, după care a ricoşat în Szczesny şi ulterior în poartă.

Echipele de start în Polonia – Slovacia

 

  • Polonia: Szczesny – Bereszynski, Glik, Bednarek, Rybus (Puchacz 74) – Linetty (Frankowski 74), Krychowiak, Klich – Jozwiak, Lewandowski, Zielinski (Swiderski 85)

 

  • Rezerve: Skorupski, Fabianski, Dawidowicz, Kedziora, Kezlowski, Moder, Placheta, Swierczok, Helik

 

  • Slovacia: Dubravka – Pekarik (Koscelnik 79), Satka, Skriniar, Hubocan – Haraslin (Duris 87), Kucka, Hromada (Hrosovsky 79), Mak (Suslov 86)- Duda, Hamsik

 

  • Rezerve: Kuciak, Rodak, Vavro, Gregus, Weiss, Benes, Hancko, Lobotka

 

Sursa foto: Profimedia Images

 

Citeşte şi EURO 2020 | CU HAŢEGAN LA CENTRU, POLONIA, ÎN 10 OAMENI, PIERDE LA ST. PETERSBURG CU SLOVACIA

polonia slovaciacartonas rosurealitateaeuro 2020moment istoricovidiu hategan