Ovidiu Hațegan, momente cumplite: ”Dumnezeule! M-a atins un jucător testat pozitiv cu coronavirus!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat marți, 31 martie 2020, ora 21:46,
hategan juve manchester

Ovidiu Hațegan a vorbit despre o partidă din Liga Campionilor în cadrul căreia a fost atins de un jucător testat pozitiv cu coronavirus.

Arbitrul român a fost delegat pe 10 martie, alături de Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe și Sebastian Colțescu, la meciul retur dintre Valencia și Atalanta din Liga Campionilor, iar la revenirea în țară aceștia au fost nevoiți să intre în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Arbitrul de 39 de ani s-a panicat după ce a revăzut meciul și a observat că a fost atins de un jucător depistat ulterior cu COVID-19.

”Unul dintre jucătorii acelui meci chiar a fost testat pozitiv cu coronavirus ulterior. M-am uitat după la partidă și am văzut că, la un moment dat, fotbalistul respectiv a venit la mine, m-a atins, și mi-a cerut scuze pentru o anumită fază.

Am spus: ”Dumnezeule!”. Având în vedere situația din acest moment, nu aș mai fi arbitrat acel meci. Am încercat să mă feresc pe toată durata partidei. Eram atent mai ales la jucătorii celor de la Atalanta, nu la cei de la Valencia. Însă au fost și fazele penalty-urilor, când am fost nevoit să le explic regulamentul portarilor și, deci, să mă apropii de ei” a declarat Ovidiu Hațegan pentru TelekomSport.

Hațegan-UCL

Citește și Grozav si Latovlevici, DAȚI AFARĂ în plină pandemie! Comunicatul emis de Kisvarda

coronavirusdeclaratiiovidiu hateganliga campionilor
rondon

Ce spune Edi Iordănescu despre un posibil conflict cu Rondon: ,,Nu există vedete pentru mine”

Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor