Panică la Barcelona! Doi titulari s-au accidentat și riscă să rateze derby-ul cu Real Madrid

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 23 septembrie 2022, ora 15:45,
Jules Kounde a fost integralist în 5 meciuri oficiale disputate de Barcelona în acest sezon
Jules Kounde a fost integralist în 5 meciuri oficiale disputate de Barcelona în acest sezon

Fundașul francez Jules Kounde s-a accidentat în meciul câștigat de naționala țării lui, 2-0 pe teren propriu cu Austria, în Liga Națiunilor.

Jules Kounde ar putea lipsi minimum o lună

Primele informații care vin de la Paris despre Kounde nu sunt deloc încurajatoare pentru oficialii Barcelonei.

Jucătorul a fost supus unui RMN, iar rezultatul este că jucătorul a suferit o ruptură a bicepsului femural la piciorul stâng. Acest tip de accidentare are de obicei o perioadă de vindecare cel puțin trei până la patru săptămâni.

De altfel, cotidianul AS anunță că însuși jucătorul le-a confirmat medicilor Barcelonei că a avut o noapte proastă, cu multe dureri, chiarf dacă i s-au administrat mai multe calmante.

Totul se va clarifica sâmbătă, când medicii vor da un diagnostic. Dacă acesta va confirma rezultatul testului RMN, Kounde va lipsi la meciurile din Grupa C a Champions League cu Inter Milano (4 și 12 octombrie), dar și la marele meci cu Real Madrid, pe 16 octombrie, din Etapa a 9-a.

Dar problemele Barcelonei nu se termină aici. Olandezul Memphis Depay s-a accidentat și el în meciul naționalei din Liga Națiunilor. Primjele investigații medicale indică o ruptură musculară la gamba stângă.

la ligabarcelonaJules Kounde