Patronii lui CFR Cluj fac orice să-l ţină pe Petrescu! Îi aduc un atacant care a trecut pe la Borussia Dortmund

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020, ora 12:02,
dan petrescu

Patronii lui CFR Cluj vor să-i facă în sfârşit pe plac lui Dan Petrescu şi să întărească lotul cu noi jucători, pentru a putea face faţă pe două fronturi.

După ce au rezolvat probelemele din apărare prin aducerea lui Ben Youssef şi a lui Ivica Zunic, oficialii de la Cluj vor să întărească şi compartimentul ofensiv. Dacă în ianuarie e foarte posibil să ajungă la CFR doi jucători de la fosta adversară din Europa League, KuPS, extrema Sale şi mijlocaşul Boateng, acum, ardelenii s-au orientat tot către un jucător din campionatul finlandez.

CFR Cluj a pus ochii pe atacantul deţinătoarei titlului din Finlanda, HJK Helsinki. Tim Vayrynen este jucătorul care ar putea să ajungă la CFR, potrivt ProSport.

Atacantul a fost cumpărat în trecut de Borussia Dortmund, după ce a reuşit un sezon 2013 de excepţie în campionatul finlandez. A marcat 20 de goluri în 24 de partide pentru Honka. Acesta a ajuns apoi la Dortmund, unde a jucat doar pentru formaţia secundă a nemţilor. Ulterior a fost transferat la Dynamo Dresda, Hansa Rostock şi Roda din Olanda.

Vayrynen s-a întors în campionatul intern în anul 2019, iar în acest an a câştigat titlul cu HJK Kelsinki, pentru care a marcat 9 goluri. Acesta poate ajunge la CFR doar în perioada de transferuri de iarnă.

Atacantul poate are o înălţime de 1,91 metri şi are experienţă la echipa naţională a Finlandei pentru care a bufat 12 partide până acum.

CFR Cluj îi mai are în lot ca atacanţi pe Rondon, Vojtus, Debeljuh şi Omrani.

Citeşte şi Halucinant! “Urmașul” lui Cristiano Ronaldo a fost împușcat!

 

Dortmundtransferrealitateaatacantcfrhjkadversar cfr clujPetrescuvayrynen
profimedia-0615507503

EURO 2020 | Olanda și Ucraina, debut cu cinci goluri la turneul final! Cum arată clasamentul grupei C

florin-tanase

Florin Tănase și-a făcut iubita fericită! Unde a cerut-o în căsătorie căpitanul FCSB-ului