Peluza Sud 97, gata de derby-ul cu Dinamo! Mesajul transmis de ultrașii celor de la FC U Craiova

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 22:33,
Peluza Sud 97
Peluza Sud 97

Elevii lui Adrian Mutu vor primi vizita „câinilor” în runda următoare, pe stadionul Ion Oblemenco, într-un duel programat luni, 26 iulie, de la ora 21:30!

FC U Craiova a început cu stângul noul sezon de Liga 1, după ce a cedat cu scorul de 2-3 pe terenul campioanei României, CFR Cluj. Deși nu au plecat cu niciun punct din Gruia. oltenii au fost lăudați pentru prestația arătată la primul joc de la promovare, iar acum, ultrașii din Peluza Sud 97 au sunat adunarea pentru marele derby cu Dinamo.

Suporterii oltenilor au postat un mesaj în urmă cu puțin timp, prin care au transmis că vor să se mobilizeze și să facă o atmosferă incendiară pe Ion Oblemenco. Cei prezenți sunt așteptați de la ora 18:00 în Centrul Vechi al Craiovei, de unde vor pleca în grup organizat spre stadionul din Bănie.

„CRAIOVA BATE Dinamo!

A venit momentul! După 10 ani, Știința joacă primul meci de la revenirea în Liga 1 pe Central. Sorții au decis ca acest meci de gală să îl disputăm chiar împotriva „câinilor”, fapt ce impune o atmosferă de poveste pentru a le readuce aminte patrupedelor cum este să joci în compania Universității Craiova!

Adunarea este strigată luni, începând cu ora 18:00. în Centrul Vechi, punct de unde vom pleca organizat către stadion. Toată lumea este așteptată în negru și cu motivația de a cânta pe tot parcursul meciului!

Cum bine știți, pentru a intra pe stadion este necesară prezentarea unui act doveditor al vaccinării sau testării negative (pentru COVID-19). Testele antigen rapide se pot efectua la clinica VitaPlus, punctul special amenajat pentru membrii Peluzei Sud fiind cel de pe Str. România Muncitoare nr.3, prețul unui test fiind de 25 lei.

E momentul nostru! Înainte Sud!”, a fost mesajul celor de la Peluza Sud 97, prin intermediul Facebook.

Citește și ADRIAN MITITELU, ATACAT DUR DE SUPORTERII RIVALEI DIN CRAIOVA: „A REPREZENTANT DEZASTRUL ABSOLUT PENTRU ȘTIINȚA!”

 

realitateadinamofc u craiovaliga 1peluza sud 97mesaj