SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Pesimism în jurul echipei naționale: „E greu, greu de tot”. Ce selecționer ar fi cel mai potrivit

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 18:00,
Sursă foto: Sport Magazin
Sursă foto: Sport Magazin

Echipa națională a mai ratat prezența la un turneu final de Campionat Mondial. A terminat pe locul trei în grupa de calificare, după Germania și Macedonia de Nord.

Iosif Rotariu este pesimist. Ajuns la 60 de ani, acesta este de părere că nu va mai prinde în viață pe România la o ediție a Cupei Mondiale.

Fostul mare internațional a vorbit și despre banca tehnică a primei reprezentative, acolo unde Mirel Rădoi nu va mai continua. Rotariu consideră că este nevoie de un tehnician cu experiență.

”La 60 de ani ai mei, nu știu dacă mai prind o Cupă Mondială la care să fie România. Va fi foarte greu să mai avem România la o Cupă Mondială, să stai lângă un Messi, un Neymar, greu, greu de tot.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | PROPUNEREA VENITĂ DUPĂ REFUZUL LUI HAGI DE A PRELUA NAȚIONALA: „NE TREBUIE UN ASTFEL DE SELECȚIONER!”

Eu cred că la echipa națională e nevoie de un antrenor cu experiență. La ora actuală, ne confruntăm cu lipsa jucătorilor de o valoare ridicată. Sunt jucători care nu mai sunt tineri și nu au confirmat la cluburile unde joacă. E greu să formezi o echipă cu care să ajungi la un Campionat Mondial.

Un antrenor experimentat ar fi cel mai potrivit. Trebuie o perioadă de patru ani. La Europene poate ajungi, cu o mică șansă, pentru că participă mai multe echipe, dar la un Campionat Mondial este mult mai greu”, a declarat Iosif Rotariu, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> MOTIVUL PENTRU CARE FRF NU GĂSEȘTE SELECȚIONER: „MULŢI NU VOR SĂ-ŞI RIŞTE IMAGINEA ȘI SĂ PREIA ACUM!”

realitateaechipa nationalaiosif rotariuCM 2022campionat mondial