Planul lui Gigi Becali de a creşte plafonul salarial la FCSB: ,,Eu nu îmi bat joc de banii mei”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 22 iulie 2021, ora 08:58,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali, patronul lui FCSB, vrea să aibă o echipă cu care să performeze în cupele europene, dar şi de pe urma căreia să facă un profit frumos.

Acesta este dispus să dea salarii mult mai mari în viitor, dar doar dacă echipa sa va performa în Europa sau dacă va reuşi să vândă jucători pe sume foarte mari de transfer.

,,Finanţatorul ,,roş-albaştrilor”spune că este dispus să crească plafonul salarial la FCSB până la 40.000 de euro pe lună, însă doar dacă va avea încasări semnificative.

,,Eu nu am atâția bani. La mine, la Becali, nu mai există să înghețe picioarele, eu nu îmi bat joc de banii mei și de banii pe care mi i-a dat Dumnezeu, m-ai înțeles? Păi, da, îl știu pe Budescu, dar nu îi dau eu 40.000 de euro pe lună, că nu sunt nebun.

Decât să-i dau 40.000 de euro pe lună la un jucător… Nu acum! Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane, ridic puțin, mă duc la 25.000 – 30.000 de euro.

Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane, 70 de milioane, 100 de milioane, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30.000 – 40.000 de euro.”, a declarat Gigi Becali, pentru Digisport.

Sursa Foto: Profimedia Images Credit: ALEX NICODIM/IMAGO//SERRESRAPHAEL__ALX3

Citeşte şi Citește și GIGI BECALI, ULTIMELE DETALII DESPRE TRANSFERUL LUI BUDESCU LA FCSB: „EL MI-A SPUS CĂ VINE LA MINE!”

fcsbsalariigigi becalitransferurirealitatea