Planurile Simonei Halep în plin scandal de dopaj: „Cred că este o motivație suplimentară”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 23 martie 2023, ora 18:42,
Simona Halep
Simona Halep

Jucătorea română de tenis Simona Halep, suspendată pe termen nedeterminat după ce a fost depistată pozitiv la US Open 2021, așteaptă să fie audiată.

Pentru Simona Halep, prezența la JO 2024 este o motivație suplimentară

Ea continuă să se antreneze, în speranța că că sancțiunea îi va fi ridicată. Ea nu se gândește doar la ce mai poate salva din acest sezon competițional, ci și la anul viitor, când au loc Jocurile Olimpice de la Paris.

Cosmin Hodor, fostul director de imagine al jucătoarei aflată în prezent pe locul 25 WTA, spune că Simona Halep merită să joace în continuare și să reprezinte România la Jocurile Olimpice.

Sunt convins că în cartea ei de telefon undeva e notată acolo Olimpiada și va trebui bifată cu verde. Cred că este o motivație suplimentară și contează foarte mult ce se va întâmpla. Ea merită să joace în continuare și să reprezinte România la Jocurile Olimpice.

Pentru că nu e corect ce i se întâmplă. Cineva la un moment dat poate că va răspunde și ar trebui să-și asume responsabilitatea. Ea nu merită ce i se întâmplă acum și nu poate nimeni să-i ia toate meciurile, tot ce a făcut ea și întreaga carieră pentru ce se întâmplă acum. Nimeni!

Ea a avut o perioadă de doi ani în care o trezeai noaptea, bătea pe oricine și se ducea și se culca la loc. Poate că a pierdut atunci accidental niște meciuri care aveau o presiune sau o miză suplimentară. Sau se întâmpla ceva în ziua respectivă.

Dar să nu uităm semifinala de la Roland Garros, în care a bătut-o pe Muguruza, care era în top 5. Să nu uităm finala de la Roland Garros, pe care a întors-o atunci, în 2018, nu mai zic de semifinala din 2019 de la Wimbledon, cu Svitolina”, a spus Hodor la Digi FM.

cosmin hodor