SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Poziția lui Mihai Stoica legată de imunizare: „Eu am făcut vaccin doar când eram mic la școală și nu puteam fugi”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 17 octombrie 2021, ora 13:04,
Mihai Stoica, FCSB
Mihai Stoica, FCSB

Din cauza depistarilor pozitive cu COVID-19, FCSB s-a putut baza doar pe 13 jucători la meciul cu CS Mioveni, pe care, totuși, l-a câștigat, scor 3-0.

La finalul partidei, Mihai Stoica a vorbit despre situația jucătorilor săi cu privire la noul coronavirus, dar și-a făcut publică și propria opinie cu privire la vaccinul anti-COVID-19.

”Au fost condiții speciale. La un moment dat parcă suna totul prea dramatic.Până la urmă, aveam 11 jucători de valoare, nu e un rezultat surpriză. Se putea întâmpla o accidentare, ne-am făcut probleme, dar am avut încredere că va fi bine. Duminică avem testarea jucătorilor. Am fi putut să o facem luni, dar mergem mâine, nu cumva să mai avem vreun caz pentru că periclităm și starea de sănătate a celorlalți.

CITEȘTE ȘI –>> GIGI BECALI LE-A DECLARAT RĂZBOI LUI BURLEANU ȘI IORGULESCU: „SCHIMBAȚI, BĂ, REGULAMENTUL CĂ O SĂ ÎI OMORÂȚI PE FOTBALIȘTI!”

Persoanele publice, cum mă consider eu, nu ar trebui să se exprime (n.r. vizavi de subiectul vaccinării). Nu există poziția clubului. Eu am făcut vaccin doar când eram mic la școală și nu puteam fugi. Dar nu sunt împotriva vaccinului, fiecare trebuie să facă ce vrea”, a declarat Mihai Stoica.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | FCSB, VICTORIE LA SCOR DE NEPREZENTARE CU CS MIOVENI, ÎN ETAPA A 12-A

vaccinmihai stoicaCovid-19fcsbrealitatea