Preferatul lui Gigi Becali a pierdut echipa: „Va trebui să se lupte, altfel îi va fi foarte greu!”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 25 septembrie 2022, ora 13:21,
Lui Octavian Popescu îi va fi foarte greu să se integreze în noul sistem al FCSB, 1-4-4-2
Lui Octavian Popescu îi va fi foarte greu să se integreze în noul sistem al FCSB, 1-4-4-2

Mijlocașul Octavian Popescu are un sezon modest la FCSB, fără gol marcat în cele 17 meciuri jucate în Superligă și Conference League.

Mihai Stoica nu știe ce are de gând Octavian Popescu

Jucătorul a fost doar de două ori integralist, în Etapa a 4-a cu CS Mioveni (1-1) și în a 8-a, cu Farul (1-3), de fiecare dată în deplasare.

În Conference League a jucat în toate cele 8 meciuri (șase în rundele preliminare și două în Grupa B). În trei a fost integralist, o dată a intrat pe parcurs, dar nu a înscris niciodată.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că pentru „decar” va urma o perioadă foarte grea. „E clar că nu e într-o pasă bună. Implicarea lui e totală, dar realizările sunt mai puţine şi la antrenamente.

El, întradevăr, e puţin schimbat. Eu m-am oferit să-l ajut cu absolut orice, n-a apelat la ajutorul meu. Nu ştiu ce are de gând, l-am aşteptat să vină.

N-a venit. Nu trag de el, echipa a pierdut-o. Va trebui să se lupte, cu Coman, cu cine… Altfel îi va fi foarte greu! Mai ales în noul sistem pe care-l vom juca, 4-4-2, îi va fi foarte greu să joace.

El are calitate mai multă decât toţi. Nu există niciun jucător român de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă nu e dublat talentul ăsta cu o implicare totală şi cu canalizarea eforturilor doar pe fotbal şi are şi alte preocupări… E problema lui, nimeni nu-l aşteaptă”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

gigi becalisuperligamihai stoicaoctavian popescu