Un fost internațional român sare în apărarea lui Octavian Popescu: „Trebuie ajutat! are talent cu carul”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 24 septembrie 2022, ora 18:47,
Octavian Popescu trebuie ajutat cu sfaturi date între patru ochi, atrage atenția Bogdan Lobonț
Octavian Popescu trebuie ajutat cu sfaturi date între patru ochi, atrage atenția Bogdan Lobonț

Mijlocașul Octavian Popescu are un sezon modest la FCSB, fără gol marcat în cele 9 meciuri din Superligă.

Tavi Popescu e tânăr, trebuie ajutat”, este apelul lui Bogdan Lobonț

„Decarul” echipei antrenată de Nicolae Dică a fost doar de două ori integralist, în Etapa a 4-a cu CS Mioveni (1-1) și în a 8-a, cu Farul (1-3), de fiecare dată în deplasare.

În Conference League a jucat în toate cele 8 meciuri (șase în rundele preliminare și două în Grupa B). În trei a fost integralist, o dată a intrat pe parcurs, dar nu a înscris niciodată.

Fostul portar al naționalei, Bogdan Lobonț, spune că Octavian Popescu trebuie ajutat. „E ușor să spunem că laudele pe care le-a primit sezonul trecut l-au afectat. E cel mai simplu lucru, cea mai simplă scuză pe care o putem găsi.

Am citit că banii, banderola, l-au făcut să decadă în evoluții. Tavi Popescu e tânăr, trebuie ajutat. Toți sunt oscilanți la vârsta asta. Trebuie să iei în calcul lucrul acesta. Tavi Popescu nu se poate comporta ca un jucător de 30 de ani”, a spus el, conform digisport.ro.

Gigi Becali dă sfaturi foarte bune dacă vorbești între patru ochi cu el”, a mai spus Bogdan Lobonț

De asemenea, fostul portar este de părere că sfaturile pentru Octavian Popescu trebuie date între patru ochi, nu prin intermediul presei.

Greșim pentru că așteptăm de la asemenea jucători să se comporte ca un jucător la 30 de ani. Trebuie ajutați toți jucătorii tineri, ca să crească. Tavi Popescu are talent cu carul, trebuie creat mediul propice. E normal să greșească, dar trebuie să ajutat să învețe din greșeli.

Să presupunem că pleacă în iarnă sau în vară, la o echipă din străinătate. După șase luni, o să ne întoarcem tot aici, că de ce nu joacă Tavi Popescu. Avem mai multe exemple de jucători tineri care au făcut pasul la o echipă din afară și apoi au început să coboare în randament.

FCSB trebuie să-l ajute pe Tavi Popescu… Dică, MM Stoica, chiar și Gigi Becali, dă sfaturi foarte bune dacă vorbești între patru ochi cu el”, a mai precizat Lobonț.

bogdan lobontoctavian popescusuperliga