Preferințele muzicale ale tricolorilor lui Rădoi! Care sunt melodiile de suflet ale celor 22 de jucători din lot

Articol de George Drafta - Publicat vineri, 16 iulie 2021, ora 21:07,
Fotbaliștii naționalei, la aterizarea în Japonia
Fotbaliștii naționalei, la aterizarea în Japonia

După 18 ore de zbor, naționala olimpică a României va continua în Japonia cantonamentul început la Mogoșoaia. 

Pentru a face stagiul de pregătire cât mai ușor de suportat, jucătorii lui Mirel și-au alcătuit un play-list cu toate cântecele care îi binedispun înaintea partidelor importante. De la primul până la ultimul jucător din lot, fiecare a dezvăluit care este melodia pusă cel mai des pe repeat. Preferințele lor au ajuns să fie cunoscute de către fanii naționalei după ce au fost făcute publice pe siteul oficial al Federației Române de Fotbal.

„Am rugat fiecare jucător să propună o melodie care “domină” propriul playlist în această perioadă, ca să avem tabloul general, playlistul tokyotricolorilor!”, a fost mesajul care a însoțit anunțul privind opțiunile fotbaliștilor.

În funcție de parcursul României la competiția din Japonia,  melodiile ar putea să se audă mai des în cantonamentul tricolorilor. Dacă reprezentativa  va prinde finala pentru aur, se vor aduna 23 de zile de pregătire pe pământ asiatic. Cea mai mare problemă pe care trebuie să o rezolve selecționerul până la primul meci este îmbunătățirea condiției fizice a jucătorilor.

„Primele zile am avut antrenamente scurte, dar intense. Într-unul dintre antrenamente i-am văzut foarte obosiți. Nu mă așteptam ca o parte dintre jucători să fie atât de jos din punct de vedere fizic. Și acum, între ghilimele, se chinuie să fie la nivelul colegilor. Mai avem 8 zile și sunt sigur că putem regla”, a prezentat situația Mirel Rădoi. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | TOKYO, ORAȘ INTERZIS! MOTIVUL PENTRU CARE TRICOLORII LUI RĂDOI NU VOR PUTEA LUA LA PAS CAPITALA JAPONEZĂ

realitateaturneu olimpicplay-listromania