Programul de duminică al CM de fotbal din Qatar! Meciul zilei este Spania – Germania

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 27 noiembrie 2022, ora 00:12,
Germania
Germania

Duminică se joacă meciurile Etapei a 2-a din Grupele E și F, dar toată lumea va fi cu ochii pe partida dintre Spania și Germania.

Germania va fi eliminată de la CM dacă pierde cu Spania și Japonia ia cel puțin 1p cu Costa Rica

Învinsă în prima etapă de Japonia cu 1-2, Germania riscă să fie eliminată de la Campionatul Mondial încă după această rundă, dacă pierde, iar niponii nu pierd în fața naționalei din Costa Rica.

În această situație, Spania ar acumula 6p, Japonia ar avea minimum 4, iar Germania, fără punct după 2 etape, nu ar mai avea cum să ajungă pe locul 2.

Meciul dintre Spania și Germania începe la ora 21:00, se joacă pe Al Bayt Stadium din Al Khor și va fi condus de o brigadă de arbitri din Olanda, cu Danny Makkelie.

Însă de față vor fi și cei trei arbitri români prezenți la Campionatul Mondial din Qatar. Istvan Kovacs va fi, pentru a patra oară la această competiție, Vasile Marinescu a fost desemnat arbitru de linie de rezervă, iar Mihai Artene este asistent în camera VAR.

Programul complet al meciurilor de azi:

De la ora 12:00: Japonia – Costa Rica (Grupa E); Ahmad bin Ali Stadium (Al Rayyan); Michael Oliver – Stuart Burt, Simon Peter Bennett (toți din Anglia); rezervă: Maguette N’Diaye (Senegal)

De la ora 15:00: Belgia – Maroc (Grupa F); Al Thumama Stadium (Doha); César Ramos – Alberto Morin, Miguel Hernandez (toți din Mexic); rezervă: Yoshimi Tamashita (Japonia)

De la ora 18:00: Croația – Canada (Grupa F); Khalifa International Stadium (Al Rayyan); Andrés Matonte – Nicolas Taran, Martin Soppi (toți din Uruguay); rezervă: Kevin Ortega (Peru)

De la ora 21:00: Spania – Germania (Grupa E); Al Bayt Stadium (Al Khor); Danny Makkelie – Hessel Steegstra, Jan de Vries (toți din Olanda); rezervă: Istvan Kovacs; arbitru de linie de rezervă: Vasile Marinescu; asistent în camera VAR: Mihai Artene

germaniagrupa fgrupa espaniacampionatul mondial 2022