Un fotbalist din Liga 1, interzis la naționala României! Motivul pentru care Rădoi nu vrea să mai audă de el

Articol de Alexandru Dan - Publicat luni, 22 martie 2021, ora 09:40,
radoi echipa nationala
radoi echipa nationala

Prima reprezentativă condusă de Mirel Rădoi se află la doar câteva zile de debutul în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022!

“Tricolorii” vor juca în preliminariile CM 2022 împotriva reprezentativelor din Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein. Naționala condusă de Mirel Rădoi speră să facă o figură frumoasă în primele meciuri din acest an și să obțină cât mai multe puncte din primele trei dueluri programate în următoarele zile.

Potrivit ultimelor informații, staff-ul primei reprezentative a României se pare că a luat o decizie radicală odată cu ultima acțiune de la sfârșitul anului trecut. Potrivit ultimelor informații, portarul celor de la CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, a fost trecut pe linie moartă de către Mirel Rădoi, care este hotărât să nu îl mai cheme la echipa națională cât timp va fi el pe bancă.

Principalul motiv al acestei decizii radicale ar fi reprezentat de faptul că Bălgrădean nu s-ar fi pregătit serios atunci când a fost chemat, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul staff-ului condus de Rădoi.

În acest moment, actualul selecționer a decis să se bazeze pentru postul de portar pe Florin Niță, David Lazar și pe goalkeeper-ul celor de la UTA Arad, Florin Iacob, convocat în premieră la lotul național, după ce Ionuț Radu nu a mai putut pleca de la echipa de club din cauza focarului de COVID-19.

Citește și Fotbalistul care este considerat liderul naționalei lui Rădoi: “Trebuie să ia frâiele!”

balgradeanjucator liga 1mirel rădoirealitateaechipa nationala