SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Rapidiştii, şocaţi de momentul în care Răuţă s-a prăbuşit pe teren: ,,Sunt traumatizat de la meciul cu Danemarca”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 24 octombrie 2021, ora 08:35,
Dinamo
Dinamo

Dinamo şi Rapid au remizat în derby-ul etapei a 13-a din Liga 1. Meciul s-a termiant cu scorul de 1-1, după ce Carnat a egalat pentru giuleşteni în prelungirile partiei.

Partida a fost marcată şi de un evenimnet mai puţin plăcut! Mai exact, în prima repriză, ALexandru Răuţă, mijlocaşul dinamoviştilor, s-a prpbuşit pe teren. Din fericire, acesta a fost stabilizat ulterior de către medici.

Daniel Pancu, fost jucător şi antrenor la Rapid, a vorbit despre evenimentul mai puţin plăcut din Ştefan cel Mare. Acesta s-a gândit imediat la Campionatul European, din vară, când Eriksen a fost aproape de o tragedie, în meciul cu Finlanda.

Citeşte şi DRAMA NEȘTIUTĂ A UNUIA DINTRE CEI MAI MARI FOTBALIȘTI. A FOST ABUZAT SEXUAL ÎN COPILĂRIE

,,Sunt traumatizat de la meciul cu Danemarca, sunt ultimele minute, știu că jucătorii nu mai au oxigen, sunt obosiți, dar sunt foarte vehement cu ei, de asta îl critic pe Torje. Eu le ziceam: Luați mingea în gură, fugiți cu ea în șort, pentru că adversarii nu mai au nimic de pierdut. Și mai înainte puțin, Torje o bubuise!

Să-i dăm și lui Ioniță credit, scoate un om din joc, eliberează un coleg. Ioniță poate da cel mai bun randament la Rapid, ca Budescu la Astra. Talentul nu-l ia nimeni. Are familie, e mai responsabil.

A lui Torje a fost mai grea. La Carnat e un gol extraordinar, dar undeva din zonă centrală, nu a avut niciun fel de presiune. Era ca și cum ar fi luat la antrenament. Nu, la Torje e altă dinamică și o execuție de coordonare.”, a declarat Daniel Pancu, potrivit Digisport.

Citeşte şi ,,CÂINII”, SUPĂRAŢI DUPĂ REMIZA DIN ŞTEFAN CEL MARE: ,,DINAMO MERITA VICTORIA”

realitatealiga 1daniel pancualex răuțădinamo