Răspunsul covăsnenilor, după ce Gigi Becali a declarat că mai vrea un jucător de la Sepsi!

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 21 iulie 2021, ora 20:16,
FCSB – Sepsi
FCSB – Sepsi

Oficialii formației din Sf. Gheorghe au reacționat la scurt timp după ce patronul celor de la FCSB a mărturisit că mai este interesat de un fotbalist de la Sepsi, după transferul lui Andrei Dumiter!

Gigi Becali nu are de gând să se oprească pe piața transferurilor și vrea să întregească un grup cât mai puternic pentru noul sezon. La scurt timp după ce i-a adus lui Zdenek Ondrasek un concurent pe post, afaceristul din Pipera a anunțat că intenționează să mai aducă doi fundași centrali de valoare.

Unul dintre aceștia este Branislan Ninaj, actualul fotbalist al celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Mutarea slovacului nu este agreată însă de conducerea covăsnenilor, care declară că jucătorul nu este de vânzare în momentul de față. Cornel Șfaițer, președintele clubului, a dezvăluit că Ninaj nu va pleca de la formația lui Leo Grozavu.

„Acolo chiar vă spunem sincer, în compartimentul defensiv, nu ne mai putem despărți de niciun jucător. Acolo căutăm întăriri. Nu, nu-l dăm pe Ninaj. La momentul ăsta, e un jucător important pentru noi.

Ne-am despărțit de Bouhenna. În compartimentul ofensiv, mai avem soluții, Bărbuț, Ashkovski, Golofca. Ei pot suplini plecarea lui Dumiter”, a declarat Șfaițer, potrivit Digi Sport.

Ce a declarat Gigi Becali, în cursul zilei de astăzi

„Poate mi-l dau și pe ăla cu chelie, Ninaj. Poate Sepsi nu mai vrea să-l dea. Mai vreau un fundaș central, de fapt vreau doi fundași centrali buni”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Citește și UN FOST ANTRENOR AL FCSB-ULUI I L-A RECOMANDAT PE DUMITER LUI GIGI BECALI: „ARE FOARTE MARE POTENȚĂ DE CREȘTERE!”

transfer FCSBliga 1realitateasepsifcsbcornel sfaiterdeclaratiigigi becalibransilav ninaj