Răsturnare de situație! Ce echipă din Liga 1 i-l suflă Rapidului pe Adam Nemec

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 13 iulie 2021, ora 17:09,
Adam Nemec
Adam Nemec

Plecat de la Dinamo din cauza problemelor financiare, slovacul Adam Nemec are șanse foarte mari să rămână în Liga 1 și din sezonul următor!

Atacantul în vârstă de 35 de ani s-a numărat printre fotbaliștii care nu au mai fost de acord cu situația din Ștefan cel Mare, astfel că a decis să își încheie conturile cu „alb-roșii” în această vară. Acum, Nemec va trebui acum să ia o decizie cu privire la viitorul său, iar Rapidul a fost prima echipă care și-a manifestat interesul pentru serviciile sale.

După ce președintele clubului, Daniel Niculae, a dezvăluit că fostul atacant al lui Dinamo reprezintă o soluție pentru giuleșteni pentru sezonul viitor, acum, un alt club din Liga 1 a intrat în cursa pentru semnătura jucătorului. Potrivit informațiilor Pro Sport, FC Voluntari a intrat pe fir, iar Bogdan Bălănescu, fostul oficial al „câinilor”, ajuns între timp în tabăra ilfovenilor, ar insista pentru aducerea fotbalistului slovac.

Conform sursei menționate anterior, Voluntari i-ar fi pregătit lui Adam Nemec un salariu de 10.000 de euro pe lună, la care s-ar putea adăuga și bonusuri de performanță.  15.000 de euro era salariul lunar pe care fotbalistul în vârstă de 35 de ani îl încasa la Dinamo.

„Adam Nemec a plecat și el astăzi de la echipă. Mie personal îmi pare foarte rău pentru acest jucător, este un super profesionist, chiar este de dat exemplu în fotbalul românesc și mai ales la tinerii fotbaliști români. El s-a antrenat chiar și astăzi, a fost la sală, iar mai apoi a făcut niște alergări în jurul terenului.

După aceea a făcut și antrenamentul alături de echipă, urmând ca la final să mai alerge vreo jumătate de oră de unul singur. Este un exemplu de profesionist adevărat. Nu am putut să îl conving să mai rămână pentru că situația este așa cum este la Dinamo în momentul de față!”, a spus Iuliu Mureșan, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și TRĂDAREA VERII ÎN LIGA 1 PRINDE CONTUR! RAPID CONFIRMĂ INTERESUL PENTRU ADAM NEMEC

rapidtransfer Nemecliga 1realitateavoluntariadam nemec