SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Răsturnare de situaţie în cazul lui Mirel Rădoi la echipa naţională! Anunţul făcut de secundul Dică

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 23:31,
Mirel Rădoi şi Nicolae Dică
Mirel Rădoi şi Nicolae Dică

Mirel Rădoi a declarat că vrea să plece de la echipa naţională a României, începând cu finalul campaniei de calificare la Campionatul Mondial din 2022. Acesta a făcut anunţul după meciul cu Armenia de la Bucureşti, scor 1-0.

Antrenorul şi-a exprimat dorinţa de a pregăti o echipă de club, unde ar putea avea activitate zilnică, nu periodică ca la prima reprezentativă. Printre înlocuitorii săi la echipa naţională se numără antrenori ca Gică Hagi, Laszlo Boloni, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu sau Adrian Mutu.

Citește și ANAMARIA PRODAN A OFERIT ULTIMELE DETALII DESPRE DIVORȚUL DE LAURENȚIU REGHECAMPF: „ÎI OFERIM ȘANSA DE A ALEGE TOT CE ÎL FACE FERICIT”

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi, anunţă acum că acesta poate rămâne totuşi pe banca echipei naţionale şi din luna noiembrie, când se termină campania de calificare.

Acesta anunţă că sunt şanse de peste 5o la sută ca Mirel Rădoi să continue pe banca primei reprezentative şi din luna noiembrie încolo.

,,Oricum, ar fi peste 50%.

Ne-am apropiat foarte mult de aceşti jucători şi reacţia pe care au avut-o după meciul din Armenia a fost una pozitivă şi pe noi ne-a bucurat foarte mult.”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekomsport.

Foto: Profimedia Images Mirel Rădoi

Citeşte şi PATRONUL DIN LIGA 1 CARE L-AR ADUCE LA ECHIPĂ PE MIREL RĂDOI: ,,AŞ FACE TOATE DEMERSURILE POSIBILE”

nicolae dicăromaniamirel rădoirealitateaechipa nationala