Burleanu are deja planul de rezervă! Ce va face FRF, dacă Dan Petrescu refuză postul de selecționer

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021, ora 09:24,
Razvan Burleanu. Foto: Alex Nicodim (Profimedia)
Razvan Burleanu. Foto: Alex Nicodim (Profimedia)

Președintele Federației Române de Fotbal a vorbit în premieră despre situația funcției de selecționer al primei reprezentative!

A trecut aproape o lună de când Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai continua pe banca României, ca urmare a ratării calificării la Mondialul de anul viitor. La scurt timp, FRF a început să îi caute înlocuitor, însă variantele Gică Hagi și Răzvan Lucescu au căzut rând pe rând, astfel că Dan Petrescu a devenit prioritatea numărul 1 în momentul de față.

După ce „Bursucul” le-a transmis celor de la Casa Fotbalului că va oferi un răspuns final abia după ultimul joc al CFR-ului din acest an, Burleanu ia în calcul și o variantă de rezervă. Concret, șeful FRF a mărturisit că, în cazul în care va primi un răspuns negativ din partea lui Petrescu, atunci va convoca o nouă ședință a Comisiei Tehnice, în cadrul căreia va propune o altă listă de selecționeri.

„Dacă în 20 decembrie, Dan Petrescu nu va deveni noul selecționer al echipei naționale, atunci vom convoca o altă ședință de Comisie Tehnică în care vom avea o altă listă de nume considerate potrivite pentru acest ”mandat” de selecționer”a spus Răzvan Burleanu, la conferința de presă.

Citește și VIDEO | DAN PETRESCU, SINGURA VARIANTĂ PENTRU FRF! „NU PLĂTIM CLAUZĂ DE REZILIERE!”

frfburleanudeclaratiiechipa nationalaromaniadan petrescu